spot_imgspot_img
5.3 C
Vaslui
19-apr.-2024

Cantina de la Spitalul „Sfantul Spiridon” are succes

- Advertisement -

La ce preturi pot servi o masa cadrele medicale sau cei care viziteaza un bolnav.

Cantina inaugurata in aceasta saptamana in incinta Spitalului „Sf. Spiridon” se bucura deja de succes in randul angajatilor unitatii medicale. In a doua zi de activitate propriu-zisa, mancarea pregatita aproape sub privirile clientilor s-a consumat intr-un ritm rapid, multi dintre medicii si asistentii medicali din spital alegand sa manance aici. Cantina poate fi folosita atat de personalul angajat in spital, indiferent din ce categorie, cat si de rudele pacientilor internati in clinicile unitatii medicale. „E pentru prima data cand vin aici, si cred ca e o idee buna sa avem o cantina in spital. Garzile sunt lungi, si nu poti sta atata timp fara sa mananci. Preturile par acceptabile, iar mancarea arata bine”, a declarat un medic din cadrul spitalului. Mancarea poate fi servita in cantina, unde au fost amplasate mai multe mese, dar poate fi luata si la pachet. Astfel, un piure de cartofi de 250 de grame costa 4 lei, o portie de cartofi natur are acelasi pret, la fel ca si o portie de orez cu legume. Ciupercile soté se vand cu 5 lei portia de 200 de grame, iar ficateii costa 6 lei portia de 150 de grame. Un snitel de pui de 80 de grame este 6 lei, la fel ca o portie de gratar de pui sau pulpe la cuptor. Tochitura moldoveneasca este 10 lei, iar o salata de rosii costa 3 lei. Cantina apartine firmei SC Omnia Univers SRL. Firma privata a inchiriat un spatiu de aproximativ o suta de metri patrati, care a fost dotat cu echipamente specifice unei bucatarii.

www.ziaruldeiasi.ro

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.