Carrefour retrage de pe piaţă un produs. Este periculos pentru sănătate

Carrefour retrage de pe piaţă un produs, din cauza prezenţei peste limite a oxidului de etilenă în anumite loturi. Este vorba despre Mini Cheesburgers, informează Autoritatea Naţională Sanitară Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor (ANSVSA).

Carrefour retrage de pe piaţă mini cheesburgerii deoarece s-a detectat prezenţa peste limite a contaminantului oxid de etilenă în anumite loturi de seminţe de susan, folosite ca ingredient la fabricarea produsului, informează Autoritatea Naţională Sanitară Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor (ANSVSA).

Carrefour retrage mini cheesburgerii

„Vă informăm că societatea Bretzel Burgard, a iniţiat retragerea de la comercializare a produsului Mini Cheesburgers 155G Carrefour, ca urmare a unei alerte europene privind prezenţa peste limitele admise legal a contaminantului oxid de etilenă în anumite loturi de seminţe de susan, folosite ca ingredient la fabricarea produsului. Carrefour România S.A. retrage de pe piaţă şi recheamă de la consumatori următorul produs cu datele de identificare de mai jos: Mini Cheesburgers 155G Carrefour, Cod EAN: 3560070953837, Loturi/DLC: 101600128 – 08/06/2021”, se arată în anunţul Carrefour, publicat pe site-ul ANSVSA.

Ce este oxidul de etilenă … https://www.romaniatv.net/atentie-romani-produs-retras-de-pe-piata-de-carrefour-este-periculos-pentru-sanatate_5016268.html
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ