3.9 C
Vaslui
05-dec.-2021

Cãrti si rechizite pentru elevii din Parpanita

EDUCATIE… Elevii din Parpanita au primit pachete educationale multidisciplinare si rechizite din partea Fundatiei „Mereu Aproape” si a companiei Sika România. Iubitori de scoalã si dornici sã afle cât mai multe, acestia au descoperit cu emotie darurile care îi vor ajuta sã îsi consolideze si completeze cunostintele. Pachetele educationale contin atlase si enciclopedii de biologie, geografie, istorie si fizicã, culegeri de matematicã, limba românã si chimie, curs de învãtare a limbii engleze, precum si rechizite pentru scoalã.

Alãturi de elevii din Parpanita, au primit pachete educationale si elevi din localitãtile Bãlcãuti – judetul Suceava, Dorohoi – judetul Botosani, Fãrcasele – judetul Olt, Certeju de Sus – judetul Hunedoara, Rîsca – judetul Cluj, Prundu – judetul Giurgiu, Turnu Mãgurele – judetul Teleorman, comuna Posta Câlnãu – judetul Buzãu, comuna Gheorghe Lazãr – judetul Ialomita, comuna Zãnesti – judetul Neamt. „Cea mai mare provocare a acestui an pentru dascãli si pentru elevi este sã recupereze golurile din ultimul an si jumãtate si sã continue într-un ritm sustinut învãtarea. Cu atât mai mult, educatia rãmâne o prioritate în cadrul programelor noastre si, de fiecare datã când avem ocazia, dezvoltãm proiecte prin care ajungem la cât mai multi copii pentru a creste motivatia lor pentru învãtare si încrederea în fortele proprii. Ne încântã faptul cã echipa Sika România a ales sã marcheze ziua companiei printr-un proiect dedicat copiilor de care Fundatia are grijã, un nou proiect în rândul celor pe care le desfãsurãm constant împreunã”, a declarat Alessandra Stoicescu, presedintele Fundatia „Mereu Aproape”.

„Mesajul cu care mergem cãtre copii este cã au puterea în mâinile lor, cã prin educatie îsi vor deschide viitorul”

Proiectul face parte din campania „Lãsati-mã sã învãt” a Fundatiei ‚Mereu Aproape” al cãrei scop este scãderea ratei analfabetismului, reducerea abandonului scolar si oferirea de oportunitãti de educatie non-formalã pentru copii din familii modeste dar cu rezultate foarte bune la învãtãturã. „Este bucuria noastrã sã sustinem educatia, facem acest lucru de 11 ani si vom continua. Mesajul cu care mergem cãtre copii este cã au puterea în mânile lor, cã prin educatie îsi vor deschide viitorul. Este modul nostru de a sãrbãtori ziua internationalã a grupului Sika si suntem fericiti sã le fim alãturi copiilor pe drumul dezvoltãrii lor”, a spus Laurentiu Stefãnescu, General Manager Sika România. Ioana Lorenc, Head of Marketing Sika România a precizat: „Proiectul s-a nãscut din convingerea cã educatia este cea mai mare bogãtie a copiilor si din dorinta noastrã de a-i încuraja sã meargã mai departe pe drumul cunoasterii, cu toatã pasiunea si inteligenta lor. Suntem siguri cã aceastã perioadã grea pe care toti o traversãm îi va face pe copii si mai hotãrîti sã ajungã acolo unde viseazã”.

Ultimele Știri
Reclamăspot_img
Reclamăspot_img
Ultimele Știri
- Advertisement -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here