-1.3 C
Vaslui
03-feb.-2023

Căruţaşul ieșean luat de o viitură a fost găsit mort la cinci kilometri distanță de locul incidentului

- Advertisement -

Căruţaşul care a fost luat de o viitură, vineri, în localitatea Pocreaca din judeţul Iaşi a fost găsit mort la cinci kilometri în aval. Cadavrul bărbatului a fost găsit într-o zonă abruptă, a anunţat, duminică, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Iaşi.

Bărbatul, luat de ape împreună cu atelajul în care se afla, era căutat de două zile de pompieri şi scafandri.

Potrivit ISU Iaşi, un apel la 112 anunţa, vineri seară, că în localitatea Pocreaca, comuna Schitu Duca, în apropierea drumului comunal, o căruţă cu doi cai şi căruţaşul au fost luaţi de o viitură.

„La locul evenimentului a fost deplasată echipa de scafandri, un echipaj de intervenţie, un echipaj de prim ajutor calificat, echipaje ale IPJ şi membri din cadrul serviciului voluntar. În jurul orei 20,00, un cal a fost salvat, celălalt era mort, prins sub căruţă. Căruţaşul, bărbat, în vârstă de 52 de ani, nu a fost găsit. La ora 21,40 au fost sistate căutările, iar dimineaţă, începând cu ora 8,00, au fost reluate”, se preciza într-un comunicat al ISU Iaşi…https://www.digi24.ro/stiri/actualitate/carutasul-iesean-luat-de-o-viitura-a-fost-gasit-mort-la-cinci-kilometri-fata-de-locul-incidentului-1940264

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.