15.1 C
Vaslui
16-mai-2022

Căsătorită cu ”Iron Man”, Anca Dragu a strâns o avere formidabilă! Președintele Senatului are 6 apartamente și milioane de lei în conturi

Președintele Senatului, Anca Dragu, este unul dintre personajele politice ale momentului, după ce a intrat în mai multe conflicte cu Ludovic Orban și cu Florin Cîțu, actualul premier.

Al doilea om în stat, Anca Dragu (49 de ani) a fost numită în funcția de președinte al Senatului în decembrie 2020. În ultimele săptămâni, în contextul unui scandal permanent în Parlament, Dragu a fost parte a unor conflicte fățișe și cu Ludovic Orban, președintele Camerei Deputaților, și cu Florin Cîțu, premier și noul președinte PNL.

Ştiu că premierul Cîţu doreşte să demită oameni, să-i dea afară. Ne-a demis miniştri, a demis toţi secretarii de stat, şefii de instituţii, prefecţi, subprefecţi (de la USR PLUS – n.r.). Pe mine nu mă poate demite şi asta îl disperă pe premierul Cîţu, pentru că probabil că a promis cuiva această funcţie şi nu poate să livreze promisiunea”, a declarat ieri Anca Dragu.

”PNL poate schimba şeful Senatului şi al Camerei numai cu sprijinul PSD şi atunci PSD de ce ar vota această schimbare. Trebuie să fie o miză acolo. Premierul Cîţu, când îmi cere mie demisia, trebuie să spună exact şi de ce, ce vrea să facă cu această funcţie. Să o lăsăm mai moale cu legarea demisiei mele de decizia CCR, pentru că acolo chiar cred că dumnealui trebuie să îşi dea demisia”, a continuat miercuri președintele Senatului….https://www.fanatik.ro/casatorita-cu-iron-man-anca-dragu-a-strans-o-avere-formidabila-presedintele-senatului-are-6-apartamente-si-milioane-de-lei-in-conturi-19764884

Reclamăspot_img
Reclamăspot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here