spot_img
19.1 C
Vaslui
03-iun.-2023

Cât de greu este să te angajezi după 45 de ani. Experiența unui bărbat de 51 de ani: „Nu pot să-mi dau seama ce nu corespundea din CV”

spot_imgspot_img
- Advertisement -

Românii de peste 45 de ani se simt discriminați atunci când își caută un loc de muncă. Asta arată un sondaj realizat de una dintre cele mai mari platforme de recrutare online. Unul dintre dezavantaje este lipsa competențelor digitale. Din acest motiv, angajatorii preferă tinerii care se descurcă în mediul online, chiar dacă au mai puțină experiență.

Bogdan are 51 de ani și a căutat un loc de muncă de la începutul pandemiei. Cu greu și-a găsit un job nou. Are experiență în management, însă nu l-a contactat nimeni luni la rând.

Bogdan Hostea – angajat, 51 de ani: La un moment dat, chiar am încercat și posturi cu calificare medie, iar, absolut niciun semn. Nu pot să-mi dau seama ce nu corespundea din CV-ul meu. Pur și simplu nu eram contactat absolut de nimeni. Din punctul meu de vedere, ar trebui să se uite mult mai puțin la vârsta candidatului, pentru că este clar, un candidat cu experiență poate face lucrurile la fel de bine ca unul tânăr, având de partea lui experiența care îl ajută foarte mult.

Realizatorii sondajului atrag atenția că vârsta de peste 45 de ani presupune o serie de lipsuri, marea problemă fiind digitalizarea. Deși sunt suficiente joburi pentru segmentul acesta de vârstă, sunt preferați tinerii. …https://www.digi24.ro/stiri/actualitate/social/cat-de-greu-este-sa-te-angajezi-dupa-45-de-ani-experienta-unui-barbat-de-51-de-ani-nu-pot-sa-mi-dau-seama-ce-nu-corespundea-din-cv-1652271

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.