Cătălin Hideg: “Vă dau contractele, să le vadă tot poporul să nu mai zică lumea că a vândut Hideg şi bucatareasa la preţuri colosale”

România TV a publicat joi seară a doua parte a interviului cu Cătălin Hideg, cel care controlează afacerea prin care o firmă de distribuție de băuturi alcoolice și mâncare, înființată în 2019, a furnizat statului român 1,7 milioane de măști de protecție.

Proprietar al firmei Sanimed, Hideg e iritat după ce presa, Antifrauda, DNA și Curtea de Conturi au început să se intereseze de importurile din pandemie ale firmelor controlate de el. România TV va prezintă partea a doua a interviul acordat din Abu Dhabi.

Victor Ciutacu: V-a platit ONAC…cu totul si cu totul speciale?

Catalin Hideg: Nu plateste ONAC, ci IGSU pentru ca Inspectoratul General al situaţiilor de urgenta, iar marfa a fost dusa cu masinile de la avioanele armatei direct la depozitul de la Mizil, iar de acolo s-au distribuit rapid in toate colturile tarii. …https://www.romaniatv.net/catalin-hideg-va-dau-contractele-sa-le-vada-tot-poporul-sa-nu-mai-zica-lumea-ca-a-vandut-hideg-si-bucatareasa-la-preturi-colosale_528354.html
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ