Cătălin Moroșanu are probleme de sănătate și riscă să nu mai poată lupta. Verdictul medicilor

Luptătorul ieșean Cătălin Moroșanu se confruntă cu mari probleme de sănătate după accidentarea suferită la Survivor România. Acesta a suferit o ruptură de menisc care nu s-a vindecat corespunzător astfel că va fi nevoie de operație. Din această cauză, luptătorul nu crede că va mai lupta vreodată.

Cătălin Moroșanu riscă să nu mai poată lupta niciodată din cauza problemelor medicale. Luptătorul ieșean s-a întors din Republica Dominicană, în urmă cu mai bine de două luni, unde a suferit o accidentare gravă la picior. Atunci, sportivul susținea că dacă ruptura de menisc nu se va recupera, va fi nevoit să se opereze. Recent, Moroșanu a primit verdictul medicilor, iar acesta nu este deloc unul îmbucurător.

Cătălin Moroșanu, probleme de sănătate

Moroșanu riscă să nu mai poată lupta. Celebrul sportiv a făcut senzație pe traseul de la Survivor România, iar timp de aproape patru luni și-a încurajat echipa să meargă mai departe. Din păcate, în urma unei accidentări, Cătălin Moroșanu a părăsit competiția. La mai bine de două luni de când s-a întors din Republica Dominicană, Moroșanu a primit verdictul medicilor.

Într-un interviu pentru Viva.ro, Cătălin Moroșanu a declarat că există posibilitatea să nu mai poată lupta. Conform analizelor, ruptura de menisc nu s-a recuperat cum trebuie, motiv pentru care este nevoit să se opereze. …https://www.bzi.ro/catalin-morosanu-are-probleme-de-sanatate-si-risca-sa-nu-mai-poata-lupta-verdictul-medicilor-4211822?utm_source=website&utm_medium=ultima-ora-index
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ