spot_img
30.1 C
Vaslui
21-iul.-2024
spot_img

Cazul bizar al celor 3 oameni găsiți morți lângă piscina gonflabilă, în Cluj. Polițiștii au o ipoteză

- Advertisement -

Trei oameni, membri ai aceleiași familii, au fost găsiți morți în curtea casei lor din Colonia Sopor, Cluj-Napoca. Erau îmbrăcați în costume de baie și au fost găsiți lângă piscina pe care o aveau montată în curte. Poliția are o primă ipoteză: cei trei s-ar fi electrocutat.

Un vecin a alertat poliția, pentru că nu mai reușea să ia legătura cu cei trei. Polițiștii au mers la fața locului și au găsit cele trei cadavre. Din investigațiile polițiștilor rezultă că cei trei – un bărbat de 46 de ani și părinții săi, în vârstă de 74, respectiv 76 de ani, au vrut să se relaxeze în weekend la piscină, dar s-au electrocutat. Anchetatorii au găsit în curte o serie de improvizații cu fire electrice și becuri, relatează Gazeta de Cluj. Două fire din tabloul electric treceau peste piscină și se presupune că unul dintre acestea s-a rupt, provocând astfel moartea celor trei persoane.

Citește mai mult la: https://www.digi24.ro/stiri/actualitate/evenimente/cazul-bizar-al-celor-3-oameni-gasiti-morti-langa-piscina-gonflabila-in-cluj-politistii-au-o-ipoteza-2832411

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.