-5.3 C
Vaslui
07-feb.-2023

Ce decizie neaşteptată a luat Iuliana Beregoi, după accidentul de mașină în care era să moară

- Advertisement -

Iuliana Beregoi, noua senzație a Internetului, a fost pe punctul să-și piardă viața în urmă cu doi ani! Artista a fost implicată într-un accident rutier, în 2020, în urma căruia s-a ales cu capul plin de bandaje și cu mașina un morman de fiare! Moldoveanca nu se sperie, însă, așa ușor. Peste doar două luni, când va împlini 18 ani, vrea să-și ia carnetul de conducere și să treacă ea însăși la volan.

Pe 13 octombrie 2020, mașina în care se afla Iuliana Beregoi a intrat în coliziune cu un copac și s-a făcut zob. Iuliana a scăpat atunci cu viață printr-o minune! A trebuit să treacă un an pentru ca solista din Republica Moldova să găsească puterea să vorbească despre accidentul în care a fost pe punctul să-și piardă viața.

Solista fenomen a Generației Z va face 18 ani peste doar două luni, și surpriză, primul ei drum va fi la școala de șoferi, pentru că dorește cu ardoare să-și ia carnetul! Iuliana Beregoi a povestit, în exclusivitate, într-un interviu pentru Click! cum gestionează succesul la o vârstă atât de fragedă.

Click!: Iuliana, cum te simți? Peste două luni vei deveni majoră…. 18 ani e vârsta libertății! Ce-ți propui pentru aceasta vârstă? Te muți singură? Îți iei carnet?

Iuliana Beregoi: Astept majoratul foarte foarte mult, știți de ce? O sa fiu sinceră…Vreau să-mi iau carnetul! Nu cred că se vor schimba foarte multe lucruri pentru că atâta timp cât avem părinți toți suntem copii, dar mă bucura enorm că o să pot conduce…https://click.ro/vedete/vedete-romanesti/ce-decizie-a-luat-iuliana-beregoi-dupa-accidentul-588418.html

 

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.