spot_img
25.1 C
Vaslui
20-iul.-2024
spot_img

Ce mai fac “foștii”. Victor Ponta joacă mult golf și dă consultanță economică. Profitul pe anul trecut: 438.000 euro

- Advertisement -

Digi24.ro continuă serialul despre foștii demnitari ai României, acum ieșiți din viața politică, cu Victor Ponta, prim-ministru al României în perioada 2012- 2015. După alegerile parlamentare din 2020, când partidul pe care îl conducea n-a mai reușit să intre în Parlament, Victor Ponta s-a retras din politică. Și-a deschis în ianuarie 2021 o firmă de consultanță economică, care se pare că-i merge foarte bine, și își petrece majoritatea timpului jucând golf.

Apropiații lui Victor Ponta spun că acesta își petrece majoritatea timpului în vacanțe și la golf. “O săptămână pe lună e la birou și alte trei joacă golf”, ne declara, sub protecția anonimatului un apropiat al fostului prim-ministru. Victor Ponta confirmă cu jumătate de gură. “Da, joc mult golf. Aș juca în fiecare zi, dar nu se prea poate. Când mă lasă Daciana, joc…”, ne-a declarat Ponta, care a adăugat că s-a apucat de golf după ce n-a mai fost prim-ministru și după ce n-a mai putut să joace baschet, “pentru că m-am îngrășat și pentru că trebuie să fac totuși mișcare”.

Cînd îl întrebi cu cine joacă golf de obicei, Ponta devine brusc foarte discret. În timpului discuției scapă totuși un nume: “mă cam bate Rareș Bogdan” (europarlamentar și prim-vicepreședinte PNL – n.r.). La fel, când îl întrebăm despre terenurile sau țările unde joacă golf, el amintește doar de terenul de golf de la Alba Iulia, deși mai multe informații publicate în presa ultimilor ani îl arătau participând la competiții de golf în Turcia, Dubai sau Bulgaria…https://www.digi24.ro/stiri/actualitate/politica/ce-mai-fac-fostii-victor-ponta-joaca-mult-golf-si-da-consultanta-economica-profitul-pe-anul-trecut-438-000-euro-2042001

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.