Ce s-a decis la întâlnirea lui Klaus Iohannis cu PNL. Nu va fi schimbat niciun ministru. „Nu pleacă nimeni, nu vine nimeni”

Liberalii au ieșit optimiști în urma întâlnirii de marți a liderilor PNL cu președintele Klaus Iohannis. Surse din PNL au afirmat, pentru Digi24.ro, că șeful statului i-a încurajat pe aceștia și a spus că, deși au mai existat greșeli, Guvernul și-a făcut datoria în vremea pandemiei. Acesta i-a liniștit pe liberali, care nu au mai vorbit despre remaniere. Totodată, ei au discutat despre alegerile locale și parlamentare și când vor avea loc acestea.

Klaus Iohannis le-a spus liderilor PNL că perioada dificilă prin care au trecut în timpul pandemiei ar trebui să-i motiveze, mai ales luând în considerare că PSD nu ar fi făcut o treabă la fel de bună, conform surselor citate.

La întâlnirea de la Vila Lac, fiecare participant a vorbit pe rând, exprimându-și punctul de vedere.

Sursele liberale au relatat că președintele este mulțumit de prestația Guvernului, iar acest lucru i-a liniștit pe participanții la întâlnire, care nu au mai vorbit despre remaniere.

Klaus Iohannis i-a încurajat pe liderii partidului să fie uniți, având în vedere că urmează două tururi de scrutin importante, au explicat sursele politice.

De asemenea, Guvernul vrea să organizeze alegerile locale la final de septembrie sau la începutul lunii octombrie, iar o variantă luată în calcul pentru parlamentare este ca acestea să aibă loc pe 6 decembrie.

În ceea ce privește informațiile privind participarea lui Carmen Iohannis la întâlnirea de la Vila Lac, sursele au precizat că aceasta nu a fost prezentă.

Liderul deputaților PNL, Florin Roman, a scris, pe Facebook, că „nu a fost nici o întâlnire cu cuțitele pe masă”.

„PNL a ieșit cu motoarele turate de la aceasta întâlnire, cu o echipă puternică, unită și consolidată în jurul lui Ludovic Orban / deci nu a fost nici o întâlnire cu cuțitele pe masă cum spun unii, e drept că am servit o cafea și o apă plată! …https://www.digi24.ro/stiri/actualitate/politica/ce-s-a-decis-la-intalnirea-lui-klaus-iohannis-cu-pnl-nu-va-fi-schimbat-niciun-ministru-nu-pleaca-nimeni-nu-vine-nimeni-1313584
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ