Ce s-a găsit în buzunarele agresorului din Oneşti, ar putea explica, cum a reuşit Gheorghe Moroşan să îşi lege de unul singur cele două victime

Cum a fost posibil ca Gheorghe Moroşan, agresorul din Oneşti, şi în acelaşi timp un bărbat în vârstă să îşi lege de unul singur cele două victime? Întrebarea care a apărut din primul moment al acestui caz teribil – începe să capete un răspuns.

Anchetatorii au găsit în buzunarele suspectului două spray-uri lacrimogene. Este aşadar posibil să le fi folosit împotriva muncitorilor, însă doar analize complexe pot confirma această variantă. Cert este doar că una dintre victime a fost atinsă de bilele de cauciuc trase de poliţişti cât încă era în viaţă. Deocamdată 4 şefi din poliţia Bacău şi Oneşti au fost demişi.

Gheorghe Moroşan era în dreptul uşii când poliţiştii au intrat în forţă în apartament. În buzunare – susţin surse din anchetă – avea două spray-uri lacrimogene şi este posibil cu ajutorul lor să fi reuşit să îşi imobilizeze victimele. Procurorii au cerut analize toxicologice şi histo-patologice ca să lămurească ipoteza. Nu se aşteaptă însă să primească prea curând rezultatul.

Cristinel Ciocântă, șeful secţiei penale de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Bacău: “Durata este una relativă, în funcţie şi de numărul de examene, analize care se fac în cadrul acestei expertize. Depinde şi câte probe vor fi trimise la analize deci, cel puţin 2-3 luni”.

Analizele suplimentare au fost cerute de procurori după ce în raportul întocmit iniţial de legiştii din Bacău nu se făcea referire la rănile provocate victimelor de gloanţele trase de poliţie. Ministerul de Interne – Lucian Bode – a confirmat că trupul bărbatului de 36 de ani a fost atins de proiectile. Bărbatul era în viaţă în acel moment deşi Moroşan îi provocase şi lui răni severe. …https://stirileprotv.ro/stiri/actualitate/surse-anchetatorii-au-gasit-in-buzunarele-agresorul-din-onesti-doua-spray-uri-lacrimogene.html
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ