spot_img
25.2 C
Vaslui
14-iul.-2024
spot_img

Ce spun rudele despre mama gemenilor de 2 ani morţi după ce au căzut de la etajul 10

- Advertisement -

Să fii mamă este o responsabilitate mare. O femeie din Ploieşti nu a fost conştientă de asta şi acum are de suferit. Cei doi gemeni ai săi, de numai doi ani, au căzut de la etajul zece în timp ce ea era live pe Facebook. Femeia habar n-avea ce s-a întâmplat când i-au bătut jandarmii la uşă. Mama a fost dusă direct la Psihiatrie. Medicii au rămas şocaţi să vadă că femeia nu părea chiar atât de afectată.

Mama ascultă manele alături de fiul ei de 5 ani şi trage dintr-o ţigară. Pe fundal, se aud sirene, dar femeia le ignoră. După 3 minute şi jumătate, live-ul pe Facebook este întrerupt brusc de bătăi în uşă. ”Ia vezi, Alino, cine e! Alino! Vezi cine buşeşte în halul ăla!”. Sunt jandarmii. Au venit s-o anunţe că gemenii ei, o fetiţă şi un băiat de doi ani şi două luni sunt în faţa blocului. Fără suflare însă.   Gemenii erau în dormitor. S-ar fi urcat pe o masă aflată chiar în faţa geamului. O femeie care trecea prin zonă n-a apucat să-şi ferească copilul de ce urma să vadă. Gemenii au căzut la 20-30 de secunde unul după altul, în faţa lor. Primul apel la 112 a fost la ora 20 şi 48, cu 7 minute înainte ca mama gemenilor să intre în live pe Facebook. Femeia a susţinut că, în momentul tragediei, făcea, de fapt, curăţenie în altă cameră. De două zile, se mutase cu chirie în bloc, împreună cu actualul iubit şi cu o prietenă. Bărbatul nu era în apartament în momentul tragediei.

Fostul soţ al femeii acuză că gemenii ar fi fost aruncaţi de la fereastră

Fostul soţ o acuză pe prietena ei Alina că i-a aruncat copiii de la geam, însă poliţiştii nu iau în calcul varianta. Ştefan Gabriel Preda, tatăl gemenilor: ”Cealaltă era în cameră unde au fost copiii, unde s-a întâmplat accidentul. Posibil să-i fi aruncat respectiva”.

Bunica gemenilor: ”Ştia şi primăria din comună, i-au venit amenzi de la prostituţie sau cum Dumnezeu se zice. N-am mai vorbit cu ea că am bătut-o că mi-a luat copiii şi a plecat şi mi-a dat block la număr, cred că este vreo lună de zile”.

Marius Andrei Pilică, unchiul copiilor: ”De când au apărut copiii ăştia doi, s-a schimbat tot la ea: prostituţie, umblă cu tot felul de băieţi”.

Violeta Tănase, Spitalul de Urgenţă Ploieşti: ”Mi s-a părut foarte teatrală şi parcă mai puţin îndurerată decât m-aş fi aşteptat. Am fost noi marcaţi într-un mod greu de descris în cuvinte. Noi, lucrătorii din Urgenţă”.

Poliţia a deschis dosar penal pentru ucidere din culpă. Cel de-al treilea copil al femeii a ajuns acum la tată.  Mama gemenilor căzuţi de la fereastră nu era sub influenţa drogurilor ori a băuturii. Analizele au arătat că femeia nu era nici drogată, nici băută. A fost internată la psihiatrie pentru a se stabili dacă are discernământ.

Citeste mai mult: adev.ro/qxqtw7

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.