Cea mai importantã arterã din Vaslui, blocatã 3 luni pentru o teavã de apã. Autoritãtile locale: “cred cã nu e adevãrat!”

TÃRÃGÃNARE… Ludwig Pfeiffer Timisoara, firma care se ocupã de lucrãrile de alimentare cu apã si canalizare în Vaslui, a anuntat cã este pregãtitã sã înceapã si lucrãrile de schimbare a conductei de apã pe strada Traian. Termenul de finalizare a acestei portiuni din proiect nu este, însã, deloc pe placul autoritãtilor locale. Timp de trei luni de zile ar trebui sã se lucreze pe cea mai importantã arterã din oras, încurcând, astfel, traficul în zonã. Primarul Vasluiului a spus, cu riscul de a fi criticat de cetãteni, cã nu este de acord cu un astfel de termen de finalizare a lucrãrii: “mai suport criticile oamenilor si mici defectiuni care mai pot apãrea, dar nici sã se lucreze trei luni pentru o teavã nu voi permite. Gânditi-vã cã apoi trebuie sã înceapã lucrãrile de aici, de la Mestesugari, pe Cãlugãreni, pânã la Bambus, lungimea e dublã fatã de cea de pe Traian. Asta înseamnã cã le va trebui vreo sase luni. În total, ne va lua un an-doi ani ca sã fim înconjurati de douã tevi”.

De asemenea, acesta s-a arãtat dezamãgit de colaborarea cu firma din Timisoara: “ne-au creat enorm de multe probleme, de multe ori mi-am luat rolul de mediator, pentru cã ba au întepat teava de gaz, ba au rupt cablul de la E.On. Au lucrat si încã se lucreazã în Viisoara, în Moara Greci, pe Delea, în Borodoc, în Rediu, în zona Gãrii… Acum au zis sã începem si pe Traian. Dar ce credeti? Pe o lucrare care începe de la Gãzãrie pânã în Crucea Gãrii, pe teavã de apã, deci fãrã canalizare, ne-au transmis un grafic de lucrãri de trei luni de zile. Eu am stat si m-am gândit <cred cã nu e adevãrat>. Trei luni de zile sã se lucreze pe Traian, adicã din iunie, iulie, august si pânã prin septembrie-octombrie, cã de obicei nu se respectã termenul, sã stau cu strada Traian blocatã… I-am transmis directorului astãzi sã gãseascã o variantã mai potrivitã, iar miercuri sau joi mã prezint la ei. Eu am spus foarte clar cã nu începem pe cea mai aglomeratã arterã din oras pânã nu au seama la cãpãtâi, pânã nu au toate materialele, tot personalul…”, a mai declarat primarul Pavãl.
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ