Cea mai scurtă primă declarație de premier. Nicolae Ciucă a spus într-un minut ce obiective are și i-a mulțumit lui Ludovic Orban

Nicolae Ciucă a făcut prima declarație de presă în noua sa calitate de premier interimar, o declarație de doar câteva zeci de secunde în care și-a anunțat obiectivele și faptul că va îndeplini în continuare și atribuțiile de ministru al Apărării.

Am preluat conducerea interimară a Guvernului până la formarea noului Executiv. În perioada următoare vom continua să focalizăm atenția Guvernului pe gestionarea pandemiei COVID-19, punerea în aplicare a strategiei de vaccinare, vom continua măsurile economice în sprijinirea celor afectați de criză, ne vom concentra atenția pe finalizarea anului financiar 2020 și pregătirea anului 2021.

Vreau să-i mulțumesc domnului Ludovic Orban pentru echilibrul pe care a reușit să-l realizeze între măsurile pentru COVID-19 și măsurile economice.

Voi continua să asigur atribuțiile de ministru al Apărării Naționale”, a declarat premierul interimar Nicolae Ciucă.

Nicolae Ciucă a preluat marţi dimineaţă mandatul de premier interimar, după desemnarea de luni seară de către preşedintele Klaus Iohannis. … https://www.digi24.ro/stiri/actualitate/politica/cea-mai-scurta-prima-declaratie-de-premier-nicolae-ciuca-a-spus-intr-un-minut-ce-obiective-are-si-i-a-multumit-lui-ludovic-orban-1414400
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ