-0.4 C
Vaslui
27-ian.-2023

Cel mai lung tunel din România va avea două galerii şi două benzi de circulaţie pe sens. Unde va fi construit

- Advertisement -

Documentația pentru cea de-a doua etapă a licitației pentru tronsonul autostrăzii Transilvania care va include și tunelul Meseș a fost transmisă de Compania de Drumuri la ANAP. Tunelul va avea două galerii şi două benzi de circulaţie pe fiecare sens și va avea o lungime de 2,9 kilometri.

Cel mai lung tunel din România este cu un pas mai aproape de construcţie, după ce Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a transmis la ANAP pentru validare documentaţia pentru etapa a doua a licitaţiei tronsonului Poarta Sălajului – Zalău – Nuşfalău, care include şi tunelul Meseş (Autostrada Transilvania), a scris ministrul Transporturilor şi Infrastructurii, Sorin Grindeanu, într-o postare pe Facebook.

Prima etapă a licitaţiei pentru acest lot a fost lansată, în luna aprilie 2020, la un preţ estimat de 4,5 miliarde de lei (fără TVA)…https://www.digi24.ro/stiri/actualitate/cel-mai-lung-tunel-din-romania-va-avea-doua-galerii-si-doua-benzi-de-circulatie-pe-sens-unde-va-fi-construit-1933023

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.