17.6 C
Vaslui
06-iul.-2022

Cine a învins Covidu’? Edi Glugã cu bolidu’! | PAMFLET

Pandemia a luat sfârsit în judetul Vaslui asa cum a prorocit Edi Glugã, oracolul de la Murgeni. Nu e glumã! Toti copiii din judet, când merg la scoalã, fredoneazã melodia: „Cine a învins Covidu’?/ Edi Glugã cu bolidu’!” Mai nou, oracolul minune al judetului a mai rezolvat o problemã. A bãgat sânge proaspãt la Vaslui, dupã ce a inventat de unul singur Centrul de Transfuzii. Vã dati seama, acum, în plin rãzboi, sângele în Vaslui nu se mai rationalizeazã. Totusi, un lucru l-a ratat marele nostru Edi Glugã! Nu a reusit sã-i facã rost de girofar lui Uzatu si sãracu merge cu Anuta în vamã ca orice muritor de rând. Pânã si Garincea bagã luminitele, numai Anuta nu poate.

Acum, cã Edi Glugã a dovedit Covidu’, ne întrebãm când îl va nimici si pe Putin. Poate îi trimite un sol de pace, un porumbel, fie el si negru. Dupã cum s-a vãzut, în Turcia negocierile de pace dintre rusi si ucrainieni au esuat, asa cã avem nevoie de un oracol care sã prevadã când va fi gata rãzboiul. Pânã atunci, toate problemele judetului se vor rezolva. S-a scumpit benzina? Nu-i problemã, Edi Glugã va plafona pretul! Este secetã? Edi Glugã va aduce ploaia! Nu avem vicepresedinte la CJ, Edi Glugã o sã facã rost de unul.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

3 COMENTARII

  1. Oare de unde este adunătura asta de pesedei în Vaslui ca tare sunt antipatici și nui destul ca sunt proști mai sunt și aroganți,parsivi și mincinosi.

  2. Edi Glugă nu este prost! Edi glugă dorește președinte de CJ sa poată da lucrările firmelor familiei, el își pregătea girofarul pt el, ca Buza la ce des se deplasează prin județ si dat fiind faptul ca este cunoscut consumator, girofarul i-ar fi adus confuzie si bătăi de cap. Nu putem sa-l comparam pe Glugă cu Garincea ca ultimul a mai lucrat la viața lui, a mai ținut de un cablu, mai o carte de munca, mai una de bucate, pe cand Glugă…
    Stați liniștiti rezolva Glugă toate probleme dar după ce le vede.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here