Cine e avocata Diana Sosoaca, noua vedeta a miscarii “anti-botnita”. Campioana la scandaluri si mahalagisme

Candidata din partea partidului Alianta pentru Unirea Romanilor (AUR) la alegerile din 6 decembrie, avocata Diana Sosoaca a devenit noua vedeta a miscarii “anti-botnita”, care militeaza impotriva masurilor de combatere a pandemiei de COVID-19.

Avocatul cu care IPS Teodosie a venit in fata judecatorilor

Diana Sosoaca este avocata IPS Teodosie care a contestat in instanta restrictia de organizare a pelerinajului la Pestera Sfantului Apostol Andrei.

Pe portalul Tribunalului Constanta este inregistrata, cu data de 18 noiembrie, cererea Arhiepiscopiei Tomisului de anulare partiala a HCJSU Constanta nr. 72/10.11.20, cu privire la articolele ce interzic participarea la procesiunile si pelerinajele religioase a persoanelor care nu au domiciliul sau resedinta in localitatile in care se desfasoara aceste activitati.

Potrivit avocatei Diana Ivanovici Sosoaca, actiunea este inregistrata la Sectia de contencios administrativ si fiscal a Tribunalului Constanta si urmeaza sa fie depusa o cerere, pentru a se judeca de urgenta, avand in vedere faptul ca la sfarsitul acestei luni este Praznicul Sf. Apostol Andrei si conform traditiei urmeaza sa fie organizat pelerinajul de la Pestera si Manastirea Sf. Ap. Andrei, din comuna Ioan Corvin, judetul Constanta, scrie Agerpres. … https://ziare.com/stiri/avocati/cine-e-avocata-diana-sosoaca-noua-vedeta-a-miscarii-anti-botnita-campioana-la-scandaluri-si-mahalagisme-1646825
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ