Cine e Mary, bărbatul cu BMW roşu care a scos pistolul în trafic şi a ameninţat un şofer. „Am ajuns ca-n Vestul Sălbatic“

Bărbatul înarmat se afla la volanul unui BMW roşu. A şicanat un sofer pentru ca nu a putut să-l depăşească. A scos de mai multe ori arma, l-a urmărit in trafic şi chiar a sărit din maşină fluturând ameninţător pistolul. Totul s-a întâmplat in localitatea doljeană Varvoru de Jos. Ionut Rotaru din Craiova se afla in maşina cu prietena lui. La un moment dat a observat că un şofer care se afla la volanul unui BMW roşu vrea să-l depăşească.  “Nu m-am gândit ca se va ajunge aici dacă nu ma dau imediat la o parte. A scos pistolul şi l-a îndreptat spre mine”, povesteşte Ionuţ Rotaru.

Scena nu s-a oprit aici. Şoferul BMW ului l-a depăşit, a mers câteva sute de metri şi a întors. A oprit in mijlocul drumului şi a scos din nou pistolul.  “In acel moment i-a căzut încărcătorul, a sărit pe geam, l-a luat şi a continuat sa mă ameninţe. Prietena mea a sunat la 112. Am ajuns ca-n Vestul Sălbatic. Imediat după incident am depus plangere la poliţie. Am înţeles ca s-a deschis dosar penal şi aştept sa văd ce măsuri se vor lua”, a mai declarat şoferul ameninţat.

Cine este pistolarul  

Bărbatul care a scos pistolul în trafic se numeşte Mary Mocea, are 22 de ani şi este din localitatea doljeană Sălcuţa. Are mai multe conturi pe reţelele de socializare şi a postat de-a lungul timpului mai multe live-uri în timp ce se afla în trafic. De fiecare dată, asculta manele şi vorbea la telefon.

Citeste mai mult: adev.ro/qpagn6
1 COMENTARIU

  1. Ce viata monotona aveti, umblati numai dupa senzational, soc, soc, click aici :)), din cauza saraciei aveti doar vecini injunghiati si violenta domestica. A avut noroc ca n-a dat peste unu cu pistol “adevarat” ca murea ca prostul si nimeni nu patea nimic. Dupa “incarcatorul” care… a cazut :))… ca tiganul apasa pe toate butoanele, e un pistol de jucarie tip airsoft cu bile. Daca avea arma legal politia stia deja iar daca era ilegala cu glont nu mai vedeam filmul. Ma indoiesc ca unul cu permis si psihologic fara spaga ar vrea sa-si piarda dreptul de a-si apara familia pentru 5 minute de film american ieftin.

LĂSAȚI UN MESAJ