-10.5 C
Vaslui
09-feb.-2023

Cine este Sadhguru, yoghinul care a isterizat vedetele din România. Reacția ironică a lui Dan Negru

- Advertisement -

Celebrul lider spiritual Jaggi Vasudev, cunoscut sub numele de Sadhguru, le-a vorbit românilor despre despre importanţa salvării solului, în cadrul unui amplu eveniment organizat joi, 21 aprilie, la Arenele Romane. Acesta a mai avut întâlniri cu Ministrul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale, Adrian Chesnoiu, dar și cu mai multe vedete din România.

Celebrul guru indian, fondator al mişcării „Salvează Solul”, este cel mai urmărit yoghin din lume, cu 2,2 miliarde de vizualizări pe reţelele sociale, doar în ultimul an. El parcurge cu motocicleta 30.000 km, din Londra până în sudul Indiei, timp de 100 de zile, pentru a le vorbi oamenilor despre importanța conservării solului și a apei.

Sadhguru, intervievat de Andreea Esca

Sadhguru a fost și invitatul Andreei Esca, în cadrul unui interviu televizat, și le-a transmis românilor o lecție importantă: să se bucure de lucrurile simple, să aprecieze ce au, să zâmbească și să ocrotească mediul…https://click.ro/vedete/vedete-romanesti/cine-este-sadhguru-yoghinul-care-a-isterizat-589125.html

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.