Cine-i regina bãietilor destepti care fãceau verificãri ITP fictive | PAMFLET

Bârladul si Registrul Auto Român de la Vaslui a fost întors pe dos de procurorii de la DNA, dupã ce mii de masini au primit avizul de a rula pe sosele, fãrã a fi verificate. Colegii nostri de la ziar au scris cine sunt bãietii destepti care fãceau verificãri ITP fictive. Au scris chiar si câti bani produceau pe zi aceastã retea de smecheri. Pe noi ne intereseazã însã cine-i regina din acest joc penal. Fiindcã nu credem cã acesti bãieti destepti erau de capul lor. La cât de ambitioasã este procuroarea de caz de la DNA, noi credem cã aceasta deja stie si doar îi pregãteste latul. Noi vrem sã vedem doar dacã avem aceleasi informatii ca ale dânsei si, prin urmare, o sã ne dãm cu presupusul privind identitatea reginei si suplimentar o sã vã mai prezentãm si niste mici picanterii ale afacerii pe care nici procurorii nu le stiu.

Regina acestei afaceri este un politist de la Circulatie, care de curând a fost trimis înapoi la Bârlad dupã ce fusese mare sef la IPJ Vaslui. Nu îi dãm numele, fiindcã mai avem un musteriu din Politie, care dupã ce l-am demascat ne-a dat în judecatã, folosindu-se de un NUP obtinut de la Parchetul din Vaslui, desi e putred de corupt. Domnul cu pricina are o firmã de taxiuri la Bârlad si cred cã e lesne de înteles cã toate masinile pe care le are la stradã au ITP în regulã, dar niciodatã nu au fost verificate în statii. L-a cooptat în aceastã afacere pe un tânãr, care lucra într-o statie ITP si, dupã ce l-a “instruit”, a reusit sã-l plaseze la RAR de unde le tinea de sase infractorilor. Cert este cã hora este atât de mare, încât în scurt timp multi patroni se service, politisti si specialisti din statiile ITP vor da cu subsemnatul la doamna procuror. Deja unul dintre patroni are control judiciar si mai urmeazã si altii.

Ca picanterii din dosar, putem spune cã seful de focto al afacerii, un inginer de la un service privat si-a început constructia unui hotel la iesirea din Tutova, dupã calea feratã. Poate procurorii ar trebui sã-l întrebe pe acesta si de sumele investite în proprietatea respectivã. De asemenea si angajatul RAR are o vilã de peste 100.000 de euro, la Muntenii de Jos, iar procurorii la perchezitie si-au pus mâinile în cap la câti bani au gãsit acolo. Pe interceptãrile din dosar mai apare si un tatã grijuliu care se laudã pe telefon, cum a dat o spagã la Bucuresti si a obtinut pentru fiul sãu un aviz cã acesta sã facã inspectii auto. Chiar si sumele de bani si modul cum sunt împãrtiti apar pe stenograme. Cert este cã cineva i-a turnat si acela nu-i de la USR, cum ar spune ministrul Drulã, ci e din PNL. Omul i-a denuntat de fricã, fiindcã în trecut acesta a scãpat ca prin urechile acului dintr-o afacere asemãnãtoare, derulatã pe la ITM.
13 COMENTARII

  1. Numai rahat știți sa mâncați. Vorbeau corecții, ce tupeu pe voi de boschetari . Uitați-vă in ograda voastra jegurilor muritori de foame.

  2. Eu și alți posesori de autoturisme care le întreținem în bune condiții și mergem cinstit la stațiile service…șmecherii introduc în documentație parametrii normali de la ale noastre ..la multe sute de ciuveie care nu corespund.

LĂSAȚI UN MESAJ