spot_img
23.5 C
Vaslui
14-iul.-2024
spot_img

Cine se scoalã de dimineatã cade în groapa altuia! | PAMFLET

- Advertisement -

Cât ghinion sã ai sã-si aparã ditamai groapa în frumusete de parc, mândria Vasluiului, chiar cu câteva zile înainte de alegeri. Ca sã nu mai spunem cã groapa nu a apãrut de la sine si tot oamenii Primãriei au fãcut-o când au bãgat mastodontul sã curete arteziana. Dar, oricum ar fi, pentru Vraiste e nasol sã te tragi în filme penibile cu premierul si ministrul transportului si, imediat, sã se crape pavelele de rusine. Dar, noi sã fim fericiti pentru cã i-a spus Grindeanu lui Vraiste cã se rezolvã cu soseaua de centurã. A uitat doar sã precizeze cã vin alte alegeri si nu e deloc sigur cã tot el va fi ministrul transporturilor. Important este cã s-a aprobat.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

6 COMENTARII

  1. Tot neamul meu din Vaslui voteaza cu Braniste 150 de voturi garabtat…sa suga mielul umflatul…ca mult cacat mai mananca cu conturile false ..camy camwlia.Mars timoftiucic in mortii matii de hot..

  2. Tot neamul meu din Vaslui voteaza cu Braniste 150 de voturi garabtat…sa suga mielul umflatul…ca mult cacat mai mananca cu conturile false ..camy camwlia.Mars timoftiucic in mortii matii de hot..

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.