spot_img
20.6 C
Vaslui
25-iul.-2024
spot_img

Cine sunt deputatii Solomon si Stativã care au fãcut show total la shaormerie (VIDEO, AUDIO)

- Advertisement -

INCREDIBIL… Cei doi deputati vasluieni, social-democratii Adrian Solomon si Irinel Stativã au fãcut un spectacol de zile mari la o shaormerie din Bucuresti. Potrivit site-ului gandul.ro, parlamentarii ar fi fost sub influenta alcoolului si se aflau la Shaormeria din Centrul Vechi în jurul orei 2.00, noaptea. Acestia au fãcut un scandal de pominã, dupã ce li s-a atras atentia cã nu poartã mascã. Adrian Solomon, care este seful Comisiei de Muncã din Camera Deputatilor, l-a luat la întrebãri pe angajatul shaormeriei, folosind un limbaj suburban, nedemn de calitatea de parlamemtar pe care o are.” Bãi panaramã, tu ai carte verde sã muncesti în România?!” Adrian Solomon este un personaj controversat care a fost implicat în mai multe scandaluri. Deputatul PSD a devenit celebru dupã ce a afirmat, în perioada în care Mihai Razvan Ungureanu era premier, cã va avea soarta lui Aldo Moro, primul ministru italian asasinat deorganizatia teroristã Brigãzile Rosii. În 2007, când era viceprimar al Bârladului, enervat de faptul cã un alt prim ministru, Cãlin Popescu Tãriceanu, nu si-a anuntat vizita în localitate, a adus o fanfarã care i-a cântat acestuia marsuri funebre. Deputatul Solomon a mai avut derapaje comportamentale. În 2011, în timp ce se afla într-un local, a agresat doi inspectori veniti în control la discotecã, mai mult, acesta i-a adresat injurii si politistului care îi însotea. Deputatul Irinel Stativã, prezent si el la shaormerie, mai conciliant, ce-i drept, este sotul unei judecãtoare de la Judecãtoria Vaslui. Nici trecutul sãu nu este imaculat. Acesta a fost implicat într-un accident rutier, dar pentru cã nu avea asigurare, a încercat sã îl musamalizeze.

Deputatii PSD Adrian Slomon si Irinel Stativã, hãlãduiau noaptea prin Bucuresti si, brusc, în toiul noptii, li s-a fãcut foame. Acestia au intrat într-o shaormerie, dar si-au pierdut controlul când li s-a fãcut observatie cã nu au mascã. „Deputatii ar fi ajuns la shaormeria din Capitalã în jurul orei 2 dimineata si ar fi fost sub influenta alcoolului, potrivit angajatilor. Acestia nu au vrut sã poarte mascã si au devenit nervosi, jignindu-i pe cei prezenti.”, scrie gandul.ro. Ulterior, paznicii au chemat politia, însã acestia nu s-au linistit si i-au sfidat pe oamenii legii si i-au jignit. <<Noi vã plãtim salariile. Aveti doar 3 luni în Politie. Nu meritati sã purtati haina statului!>>” spuneau cei doi deputati, potrivit surselor Gandul.ro

Amendati cu 4000 de lei!

„În urma analizãrii imaginilor video, politistii Serviciului de Politie pentru Centrul Vechi i-au sanctionat contraventional pe cei doi bãrbati si cu amenzi în valoare totalã de 4.000 de lei, pentru nerespectarea mãsurilor care se aplicã în starea de alertã pentru prevenirea si combaterea virusului Covid 19″, a transmis Politia Capitalei pentru presã.

Din analizarea imaginilor de pe camerele de supraveghere, se poate vedea cã la început cei doi deputati PSD (Adrian Solomon si Irinel Stativã) nu poartã mascã, iar dupã câteva minute de discutii, Irinel Stativã a mers si a venit cu mãsti pe care cei doi si le-au pus. Dupã care a urmat scandalul, se vede clar si în imagini, însã nu se si aude.

Adrian Solomon: Totul e un abuz! Irinel Stativã: „Eu purtam masca si nu am fost amendat!”

„Nu am fost amendati asearã. Am fost doar legitimati. Totul e un abuz”, a transmis sec Adrian Solomon pentru hotnews.ro.

Se pare cã deputatul Solomon nu a rãspuns la telefon, dialogul având loc prin mesaje. „Am fost legitimati si atât”, sustine deputatul referitor la abuzul pe care îl reclamã. De asemenea, acesta sustine cã a aflat despre amenda pe care a primit-o de la televizor, nu de la politistii care i-au aplicat sanctiunea – „Asta stiu de la TV”. În plus, referitor la jignirile pe care le-ar fi adus politistilor, acesta nu le-a confirmat sau infirmat, ci doar a precizat „Sã demonstreze în instantã. E usor în comunicate(…) N-am nimic de zis. Când voi primi PV (n.r. procesul verbal) prin postã, probabil voi contesta. Ãsta e un exemplu de abuz al unor politisti mult prea putin scoliti”. Initial,  deputatul PSD a precizat cã nu a fost amendat, ci doar legitimat – „Nu am fost amendati pe loc”.

Irinel Stativã,deputatul care era la ora 2.00 noaptea la Shaormerie cu Adrian Solomon, a precizat pentru cotidianul Vremea Nouã cã „Eu purtam masca si nu am fost amendat. Cel putin, nu mi-a fãcut nimeni proces verbal”, a scris într-un mesaj deputatul Irinel Stativã.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri