Ciocolata Rom, interzisă în Italia. Care este motivul

Ciocolata Rom, interzisă în Italia. Cu o vechime de peste 50 de ani, faimoasa ciocolată a fost scoasă de la vânzare, potrivit deciziei Ministerului italian al Sănătății. Un lot a fost retras de la comercializare deoarece nu aveau tipărite pe ambalaj și informațiile complete în limba italiană, ci doar în română şi maghiară.

Ciocolata Rom, interzisă în Italia. Producătorul faimoasei mărci de ciocolată a declarat pentru Ştirile Pro TV pentru  că toate ciocolatele Rom pe care le exportă în Italia sunt marcate corespunzător, potrivit legislației în vigoare, iar batoanele oprite de la comercializare erau luate, cel mai probabil, direct din România.„În urma verificărilor derulate prin partenerii noștri comerciali din Italia, am constatat că produsele ROM la care face referire presa italiană nu sunt dintre loturile de produse exportate de către Kandia Dulce pentru comercializare în Italia”, au transmis reprezentanții companiei.

Ciocolata Rom, interzisă în Italia

Kandia Dulce exportă produsele dulci îndrăgite de români, pe teritoriul Italiei, prin doi parteneri comerciali care distribuie aceste produse în nume propriu pe piață italiană.

Toate produsele noastre destinate piețelor de export, inclusiv Italiei, sunt etichetate corespunzător cu informații complete despre produs.

În urma verificărilor derulate prin partenerii noștri comerciali din Italia, am constatat că produsele ROM la care face referire presa italiană nu sunt dintre loturile de produse exportate de către Kandia Dulce pentru comercializare în Italia. …https://www.romaniatv.net/ciocolata-rom-interzisa-in-italia-care-este-motivul_5169888.html
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ