-5.3 C
Vaslui
07-feb.-2023

Comerciantii vând petarde în pietele din Bârlad, sub nasul politistilor care se laudã cu capturi impresionante! (FOTO)

- Advertisement -

CA SÃ VEZI…Mafia petardelor si pocnitorilor este foarte activã si face bani frumosi din vânzãrile ilegale. În ambele pietele din Bârlad, dar în special în cea centralã, se comercializeazã astfel de articole pirotehnice, ba chiar si tigãri de contrabandã! Preturile pornesc de la 50 de lei si pot ajunge pânã la câteva mii de lei. Nimeni nu se gândeste, însã, si la siguranta celor care le folosesc. Între timp, politistii ne anuntã zilnic ce capturi impresionante fac.

Bârlãdenii revoltati ne-au trimis la redactie un mesaj de nemultumire de atâtea pocnitori si „bombe” care rãsunã de peste o lunã de zile pe strãzile din Bârlad. Mai mult, noaptea, inconstientii needucati trag cu astfel de bombe care fac un zgomot infernal. Însã nici urmã de politisti, desi se laudã cu niste capturi impresionante. Doar Politia Localã Bârlad ne-a comunicat foarte scurt cã în ziua de 24 decembrie, o persoanã de sex feminin, B.L., de 45 ani, a fost depistatã oferind spre vânzare câteva petarde.

„Petarde vindem, petarde…Tigãri, tigãri”

„Domnu’. Bombe, petarde, bombe! Tigãri, tigãri…”. Asa sunt întâmpinati doritorii de petarde în Piata <<Sf. Ilie>>. Oare de ce politia municipalã Bârlad si Politia localã nu se miscã un pic în Piata mare sã combatã vânzarea ilegalã de artificii, petarde si alte produse pirotehnice chiar si tigãri, cã e plinã acum de bãrbati de etnie rromã care te abordeazã sã cumperi astfel de produse. Toatã perioada asta fac acest lucru. chiar si azi, 26.12, ora 10.50, în zona tarabelor de legume din fata autoservirilor. Cred cã sunt agreate astfel de activitãti”, ne scrie o bârlãdeancã, Alina, care ne cere sã atragem atentia autoritãtilor, noi, ca ziaristi, deoarece oricâte plângeri s-au depus, haosul petardelor continuã!.

Tot bârlãdenii au trimis si alte sesizãri, din care se vede cum un bãrbat tine ascunse în masinã pocnitorile si le scoate doar când este sigur cã le vinde cuiva.  La fel de usor îi gãsim pe vânzãtori si pe internet. În tot acest timp, politistii anuntã o capturã impresionantã de articole pirotehnice ilegale confiscate. Iar legislatia româneascã îi lasã nepãsãtori pe vânzãtorii ilegali de petarde! Cei prinsi cã detin si folosesc petarde se pot alege cu o amendã sau pot fi pedepsiti cu închisoarea de la trei luni la un an.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

23 COMENTARII

 1. De ziua ta dom Comandant CHELARU VASILE îți urăm să-ți pocnească inima ca petarda, te așteaptă foștii colegi sus, Dumnezeu să-ți ajute .

 2. Când sau bătut țiganii la căsuțe unde erau proștii de la comunitară, ca de era organizați intervenea ei cu câinele lătrau,,Carp și Lăcustă, pardon Gălățeanu ,, de prost ce e și schimbat numele .

 3. Balaban, Popa, Rîpan au mâncat căcat un an și au revenit pe val sugând pula lui plăvan, Vasile frumos și calare și pe jos a făcut economie pe Geanina să o ție în pula lui Buzamat ca el e cel mai prost,
  Pamflet!

 4. Dom Chelaru când îmi sugea motanul Geanina și tu o vedeai zâna zânelor pe haimana , ce timpuri acum când te apropii de final sa știi ca iau tras-o și în găoaza.

 5. Multa muie în noul an dom Chelaru, n-ai luat pâinea de la gura copilașilor, ce dacă vindeam și noi câteva petărzi, să-ți iau familia în pula , libidinosule și cancerigene , și uscatul ca tare ești al dreacu.

 6. Politia locala cea mai tare , e ca niște câini comunitari ,se mănâncă între ei și din când în când și-o mai sug și singuri, gen. Chelaru care crede ca doua baragladine sunt spaima petardelor, când ăla mic o suge din picioare paluga se apleacă împins de fârnâit că e cel mai muit!

 7. Ce sa mai vorbim niste penibili! Mai vezi postare de la Directia Generala Anticoruptie Vaslah ca a facut flagrant pentru dare de mita si au arestat un sofer sa isi justifice si ei activitatea. Fratilor dar cati politisti de la rutiera nu iau mita, cazul rar. Gasesc care un lingau sa dea bine ca poate o fi avansat in grad, sa faci rau e foarte usor. Dar toate se platesc…..

 8. Poliția Bârlad face ce a făcut și Chelaru cât a fost comandant și condamnat, Chelaru nu a făcut nimic decât sa îndrăgostit de o prostituată după ce ia supt motanul, iar acum îl tefu cum vrea ea, prostul satului.

 9. Ahoooo …
  Eu sunt sâmburel unul mititel ,
  Care la ghetou vând petarde en-gros .
  Dau rachete mii chiar si la copii ,
  Bombe , pocnitori langa blocul meu
  Lumea se cam miră , de ce nu mă calcă
  Curcanii odată !?
  Că eu le-am ascuns , pe la neamuri sus !
  Chiar și prin podeni , pe la purandei .
  C-un Audi gri duc livrez la cutii ,
  Să nu ma gasească mascații acasă .
  P.S.
  Daca mai dați pedarde la copii din cartier ve-ți primi ce simțim și noi !

 10. Chelaru o pramatie, sluga prinarului pe post de fotograf amator la petreceri, la privighetoarea, fotograful lui Vintila, un slugoi nemernic care nu a facut nimic la politia locala doar ce a angajat niste pile…..

 11. Domnul Chelaru și-a spălat obrazul ca de obicei față de toți prostii din Bârlad începând cu dom Primar, asa a făcut toată viata lui. Un ordinar împuțit care în loc să-și pună oamenii la treabă face chefuri pe banul public.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.