spot_img
30.1 C
Vaslui
21-iul.-2024
spot_img

Concert de zile mari: Fuego, Paula Seling și Mihai Ciobanu vor cânta astăzi la Muntenii de Jos

- Advertisement -

Mai mulți artiști renumiți vor susține astăzi un concert de zile mari în Muntenii de Jos. Fuego, Paula Seling și interpretul de muzică populară Mihai Ciobanu revin în județul Vaslui pentru a sărbători ziua comunei Muntenii de Jos, alături de locuitorii acesteia. Cei trei artiști i-au invitat pe săteni la joc și voie bună prin intermediul unor mesaje video. „Dragii mei moldoveni, vă aștept pe 22 august, la ziua comunei Muntenii de Jos, să petrecem împreună, să facem mare sărbătoare. Voi cânta refrenele mele, pe care sunt convins că le cunoașteți. Sunt onorat pentru că Consiliul Local m-a ales să fac parte din sărbătoarea dedicată vouă. Așadar, vă aștept la Muntenii de Jos”, le-a transmis Fuego locuitorilor Muntenii de Jos.

Spectacolul va începe la ora 15:45 și va avea loc pe stadion, acolo unde au fost așezate, conform regulilor de protecție sanitară, mai multe scaune.

Tot acolo, de la ora 13:00, va susține un moment artistic și Fanfara de la Valea Mare. Printre cei care se vor alătura spectacolului și care vor evolua pe scenă se mai numără vasluianul Rareș Trufea, finalistul de la “Românii au talent”, intrepreții George Forcos Palade, Lili Ciortan, Ioana Stoleru, Teodora Panainte, Nadia Duluman, Rebeca Bârdănaș, Viroica Roman, Lorena Ioana Popa, dar și Ansamblul de dansuri “Zăstrea Muntenilor” și Ansamblul de dansuri “Hora Vasluiului”. Sărbătoarea se va încheia cu un frumos foc de artificii.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.