Concert extraordinar cu Laura Bretan la Vaslui

CONCERT… Laura Bretan va susține un concert în Parcul Copou, pe data de 23 iulie, la ora 19.00.

MUZICĂ… Laura Bretan, una dintre cele mai tinere cântărețe de operă, va susține săptămâna aceasta un concert în Parcul Copou. Evenimentul va avea loc pe data de 23 iulie, la ora 19.00, iar accesul va fi liber. Organizatorii sunt Biserica Shalom Vaslui în parteneriat cu Primăria municipiului Vaslui și Consiliul Local Vaslui.

Laura Bretan este o cântăreață de operă româno-americană remarcată pe plan național și internațional datorită vocii sale. Laura a urcat pe scene din multe țări precum Statele Unite, Italia, Spania, Canada, Anglia,  Emiratele Arabe Unite,  Vatican, iar în România pe scenele Sălii Palatului, Ateneului Român și a Operei din Cluj. Prestațiile sale au devenit virale, fiind urmărite de zeci de milioane de oameni de pe tot globul. Tânăra artistă, în vârstă de doar 19 ani, a devenit un adevărat fenomen în Statele Unite, unde fost invitată și intervievată la posturi importante de televiziune și a fost prezentată în articole scrise de reviste celebre, precum revista People. Laura a apărut în filmul “Aria pentru Albrights” unde a jucat rolul principal al Annei.  Filmul a avut premiera la Festivalul de Film de la Louisiana. (Maria Sava)
3 COMENTARII

  1. Vaiii..muzica simfonică la Vaslui?
    Oi da cu sămânță îi voi? Ca asa merji..muzica simfonica cu samanta si beri.. Mârlanoi …bani frecati aiurea..oricum nu întelege nimeni nimic..

  2. O sa-i ia ăștia mălaiul lui Fălcuță 🙂
    Pare concurenta serioasa mult peste nivelul lor, ca și comparație BOR parca umbla cu bășini

LĂSAȚI UN MESAJ