23.2 C
Vaslui
05-iul.-2022

Concertul manelistului Tzancă Uraganu a fost oprit de mascaţi în Bihor. Amenda uriaşă pe care a încasat-o

Manelistul Tzancă Uraganu a avut o surpriză neaşteptată la concertul pe care l-a susţinut, sâmbătă noaptea, într-o comună din Bihor. Petrecerea a fost întreruptă de mascaţi, iar cântăreţul a fost verificat la cărţile de muncă ale angajaţilor.

Concertul s-a desfăşurat în clubul Alexa din comuna Budureasa şi a fost promovat de câteva luni. Un bilet a costat 70 lei, dar asta nu i-a oprit pe petrecăreţi. Sute de persoane au fost sâmbătă noaptea în local, în momentul în care concertul a fost întrerupt de echipaje de poliţişti, luptători ai Serviciului pentru Acţiuni Speciale, jandarmi, reprezentanţi ai ISU Crişana, ai ITM Bihor şi ai DSVSA Bihor.

Toţi cei prezenţi au fost legitimaţi, organizatorii au fost verificaţi la încasări şi case de marcat, dar şi cu privire la contractele de muncă ale angajaţilor.

Acelaşi lucru i s-a cerut lui Tzancă Uraganu. Însă manelistul n-avea niciun document pentru angajaţii săi. Cei 11 membri ai formaţiei lucrau „la negru”, motiv pentru care s-a ales cu o amendă de 200.000 lei din partea inspectorilor ITM.

Citeste mai mult: adev.ro/rcnjwh

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here