Concurs de pescuit la Horgești

Asta da relaxare! După atâtea zile de restricții, de joi până duminică, pe ambele maluri ale lacului de la Horgești, se desfășoară ediția a doua a competiției „ENJOY FISHING CUP”.

Au fost amenajate 22 de standuri. Cererea a fost mult mai mare. Regulamentul este însă foarte strict. Atât în ce privește numărul, cât și în ceea ce privește conduita participanților și modul de „păcălire” și capturare a crapilor, de trofeu. Fiecare echipă poate folosi doar 4 lansete, dotate numai cu un singur cârlig. Se pot ține mai multe în stand, încărcate, de rezervă. Se pescuiește exclusiv la boilies. Este interzisă nada sau momeala vie, semințe, șproturi, pelete, folosirea plasticelor (chiar dacă sunt de formă rotundă), a porumbului și a altor nade la firul de păr, în afara de boilies solubil tare și pop-up. Este permis în schimb, săculețul la cârlig.

Pentru că vorbim de pescuit sportiv, deci cu eliberarea capturilor după cântărire, și premiile vor fi pe măsură. Taxa de participare a fost de 1200 ron.

Prima echipă pe podium, la clasamentul general, va fi recompensată cu 6000 ron plus cupe, diplome. A doua 4000, și a treia… 3000 ron, cupe și diplome. …https://www.desteptarea.ro/concurs-de-pescuit-la-horgesti/
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ