29.3 C
Vaslui
04-iul.-2022

Concurs la Poliția Locală Vaslui! Se caută Șef Birou cu permis de conducere!

CONDIȚII… Candidații trebuie să aibă studii universitare, absolvite cu diplomă de licență sau echivalentă în domeniul științe economice sunt acceptați și absolvenți cu diplomă ai studiilor universitare de master în domeniul administrației publice, management.

ANUNȚ… A fost scos la concurs postul de Șef Birou Financiar, Contabilitate în cadrul Poliției Locale Vaslui, iar cei care vor să ocupe această funcție au timp până pe 2 iunie să își depună dosarele. Salariul net pentru această funcție se ridică la aproximativ 6.500 de lei cu tot cu norma de hrană. 

Conform anunțului postat pe site-ul Poliției Locale Vaslui, candidații trebuie să aibă studii universitare, absolvite cu diplomă de licență sau echivalentă în domeniul științe economice. Sunt acceptați și absolvenți cu diplomă ai studiilor universitare de master în domeniul administrației publice, management sau în specialitatea studiilor necesare ocupării funcției publice sau cu diplomă echivalentă conform prevederilor art. 153 alin. 2 din Legea Educației Naționale nr. 1/2011, cu modificările și completările ulterioare. Candidații mai trebuie să aibă vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcției publice de minimum 5 ani și să dețină permis de conducere categoria B. Dosarele de concurs pot fi depuse până în data de 2 iunie la sediul Poliției Locale Vaslui, strada Călugăreni, nr. 103, la Biroul Resurse Umane. Candidații care vor trece de selecția dosarelor vor susține proba scrisă în data de 15 iunie, ora 11, urmând ca proba interviului să aibă loc în termen de maxim 5 zile lucrătoare de la data susținerii probei scrise. Mai multe informații despre acest concurs puteți afla la numărul de telefon 0235.315.756.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

8 COMENTARII

  1. Batrane catana, du te si du mi masina la spalat.! Ai 1 leu ciubuc pe bancheta din spate. Daca mai vrei 1 leu, du şi gunoiul lasat la usa ( de pe casa scariii) 🤣🤣🤣🤣Sorinel, nu uita, ia ti pastilele…de cap ( batranii mai uitā)🤣🤣🤣🤣

    • Postul este pentru fata mea, termina școala de șoferi, nu vă băgați săracilor, am 3 vile și 5 mașini, am firma chiar daca nu am voie pt că pot!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here