24.4 C
Vaslui
28-iun.-2022

Condamnat cu blândete: „Talibanul Steven din Murgeni” revine acasã, spre groaza sãtenilor!

DE’ALE JUSTITIEI… Un tânãr de 24 de ani, din comuna Mãlusteni, Steven Mirel Cazacu, care a lovit cu toporul un consãtean, în noiembrie anul trecut, a primit o condamnare pentru comiterea infractiunii de tentativã la omor: trei ani cu suspendare. Dacã judecãtorii Tribunalului Vaslui au dat aceastã sentintã, probabil sunt convinsi cã tânãrul Steven din Mãlusteni va fi cel mai cuminte din sat. Doar cã sãtenii sunt îngroziti de faptul cã acesta a revenit acasã si sunt convinsi cã în curând va face din nou ceea ce a mai fãcut, pentru cã toti îl stiu cã este agresiv si cã la nervi nu mai judecã. Cel putin asa au spus mai multi cetãteni din Mãlusteni care ne-au rugat sã anuntãm lumea cã „Talibanul” Steven este liber si sã se fereascã sã-l …enerveze!

Pe 31 martie s-a dat sentinta în cazul „Talibanului din Mãlusteni”, Steven Mirel Cazacu, care pe 2 noiembrie anul trecut, a lovit cu toporul un consãtean. Totul a pornit, evident, de la bãuturã si s-a ajuns la o bãtaie, care era sã se termine cu moarte de om. Vã reamintim cã în urma cercetãrilor efectuate, politistii din cadrul Politiei Orasului Murgeni au stabilit cã, în data de 2 noiembrie 2021, ora 21.00, pe un drum public din localitatea Mãlusteni, pe fondul consumului de alcool si al unui conflict spontan, tânãrul Steven Mirel Cazacu a agresat un bãrbat de 44 de ani, din aceeasi localitate, aplicându-i mai multe lovituri cu un topor. Ca urmare a agresiunii suferite, victima a suferit vãtãmãri corporale ce au necesitat 7 – 8 zile de îngrijiri medicale pentru vindecare. A fost arestat preventiv si trimis în judecatã pentru comieterea infractiunii de tentativã la omor. Pe 31 martie s-a dat sentinta, prin care Steven Mirel este condamnat la Tribunalul Vaslui la trei ani de închisoare cu suspendare!

„Condamnã pe inculpatul Cazacu Steven-Mirel, la pedeapsa de 3 ani închisoare si 2 ani pedeapsa complementarã a interzicerii drepturilor  pentru sãvârsirea infractiunii de omor în forma tentativei. Dispune suspendarea executãrii pedepsei de 3 ani închisoare, sub supraveghere, pe durata unui termen, conform de 3 ani, calculat de la data rãmânerii definitive a prezentei sentinte penale.”, scrie pe site-ul Tribunalului Vaslui în sentinta datã.

Cel care a fost la un pas sã omoare un om, muncã neremuneratã … la scoalã!

Mai mult, judecãtorul care a dat sentinta este atât de convins cã Steven Mirel va deveni un cetãtean integru al comunei, încât îl trimite sã execute 82 de ore de muncã în folosul comunitãtii la Primãria Mãlusteni sau, atentie, la Scoala Gimnazialã din satul Mãlusteni, printre elevi!

„Inculpatul Cazacu Steven-Mirel va presta o muncã neremuneratã în folosul comunitãtii constând într-un numãr de 82 de ore, fie la Primãria comunei Mãlusteni, judetul Vaslui, fie la scoala generalã din satul Mãlusteni, comuna Mãlusteni, judetul Vaslui, la alegerea consilierului de probatiune de la Serviciul de Probatiune Vaslui, pe baza evaluãrii initiale”, scrie în sentinta datã.

Sãtenii s-au îngozit când au vãzut cã vine acasã Steven Mirel!

Mai multi sãteni din Mãlusteni au trimis la redactia noastrã o solicitare si au insistat sã rãmânã anonimi de frica lui Steven Mirel! Ei au rugat sã transmitem prin intermediul ziarului nostru, foarte citit în sat, cã Steven Mirel este liber si sã aibã grijã sã nu-l enerveze…

„Legea lasã de dorit, din pãcate în România… Vã rugãm sã rãmânem sub anonimat, nu stim dacã va ajuta cu ceva, dar se pare ca huliganii sunt mereu lãsați în libertate… El era cunoscut ca si un om care se enerveazã repede, asa ca, cu siguranțã îsi va repeta fapta curând ne gândeam cã poate e bine sã stie lumea cã e liber sã aibã grijã sã nu îl enerveze…”, a fost rugãmintea cetãtenilor din Mãlusteni. Asadar, dragi sãteni din Mãlusteni si împrejurimi, vã rugãm insistent, nu-l enervati pe Steven Mirel Cazacu, cã nu se stie a doua oarã dacã mai rateazã!

CITITI SI: https://www.vremeanoua.ro/talibanul-din-malusteni-s-a-imbatat-si-inarmat-cu-un-topor-a-lovit-un-consatean-si-a-ajuns-direct-in-arest-preventiv/

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here