1.6 C
Vaslui
01-dec.-2022

Condamnat dupã ce a provocat un adevãrat carnagiu pe sosea, Burlacu poate scãpa de închisoare !

- Advertisement -

LIBERAT CONDITIONAT…În 2018, un tânãr de 21 de ani din comuna Stefan cel Mare a provocat un adevãrat carnagiu dupã ce, beat find, a pierdut controlul volanului si a lovit o masinã care circula regulamentar, din sens opus. Un an mai târziu, magistratii au decis condamnarea lui Vasilicã Burlacu la 7 ani, o lunã si 10 zile. Dupã aproape 3 ani petrecuti dupã gratii, Burlacu reuseste o primã victorie în instantã dupã ce magistratii au admis cererea de liberare conditionatã, dar decizia nu est încã definitivã. În martie 2018, tânãrul din comuna Stefan cel Mare a bãut pânã aproape de comã alcoolicã si a provocat un adevãrat carnagiu în apropiere de Rediu, în urma cãruia un bãrbat a decedat si alte trei persoane au ajuns în stare gravã la spital. Vasilicã Burlacu a lovit un autoturism ce se deplasa regulamentar din sens opus, dupã ce a pierdut controlul volanului. Testul a stabilit cã tânãrul avea o alcoolemie de 0,96 mg/l alcool pur în aerul expirat. Burlacu nu era la prima abatere de acest gen. Acesta a mai fost condamnat în 2016 la un an de închisoare cu suspendarea executãrii pedepsei pe o perioadã de supraveghere de doi ani, dupã ce a fost prins bãut la volan.

Încã o datã, instantele de judecatã se aratã blânde cu cei care consumã alcool, se urcã la volan si produc accidente cu victime. Si asta în timp ce, la nivel national, se vorbeste tot mai mult de înãsprirea pedepselor în asfel de cazuri. Exemplu în acest sens stã decizia judecãtorilor în ceea ce-l priveste pe Vasilicã Burlacu, un tânãr din comuna Stefan cel Mare, condamnat, în 2019, la 7 ani, o lunã si 10 zile de închisoare cu executare dupã ce, beat fiind, a provocat un accident în urma cãruia un bãrbat si-a pierdut viata si alte trei persoane au ajuns, în stare criticã, la spital. De retinut este si faptul cã, în momentul producerii accidentului, Burlacu era în perioada termenului de supraveghere, condamnat fiind la închisoare cu suspendare dupã ce a fost prins beat, la volan. Astfel, dupã aproximativ 3 ani petrecuti în spatele gratiilor, Burlacu reuseste o victorie mare în fata magistratilor care admit cererea de liberare conditionatã, dar decizia nu este definitivã. În schimb, aceeasi cerere formulatã cu un an mai devreme nu a avut sorti de izbândã. La acea vreme, instanta a decis cã Burlacu mai poate face o nouã cerere abia dupã 8 luni de la acea datã. În primã instantã, Burlacu a fost condamnat la 5 ani si 9 luni de închisoare cu executare. Ajunsã la Iasi, sentinta acestuia se modificã, magistratii Curtii de Apel luând decizia sã-l trimitã 7 ani, o lunã si 10 zile dupã gratii. Tânãrul de 21 de ani a lovit un autoturism care se deplasa regulamentar din sens opus, dupã ce a pierdut controlul volanului. În urma impactului, un bãrbat de 34 de ani a decedat, iar pasagerii din autoturismul condus de acesta au ajuns, în stare criticã, la spital. O tânãrã de 19 ani s-a ales cu traumatism toracic si a fost transferatã la un spital din Iasi, iar o altã victimã a suferit o fracturã de bazin. Martorii povesteau cã Burlacu conducea cu vitezã foarte mare, a intrat pe contrasens si a lovit frontal celãlalt autoturism care circula regulamentar. Mai mult, unul dintre martori spunea cã el a fost cel care l-a scos pe acesta din masinã, si cã ar fi fost beat. Acest fapt a fost confirmat si de politistii de la Rutierã. Testul a stabilit cã soferul avea o alcoolemie de 0,96 mg/l alcool pur în aerul expirat. Apropiatii spun cã tânãrul era un împãtimit al vitezei, dar si al alcoolului. Vasilicã Burlacu a mai fost condamnat în 2016 la un an de închisoare cu suspendarea executãrii pedepsei pe o perioadã de supraveghere de doi ani. De asemenea, a fost obligat la efectuarea de muncã neremuneratã în folosul comunitãtii, la primãria comunei Stefan cel Mare.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

5 COMENTARII

  1. Stiti ce-mi pare rau ca nu o murit animalul de manolea claudiu….un dobitoc hot si bețiv….de pe Strada Filaturii…m-am săturat de fata lui de proastan….toata ziua sta ca un animal puturos.nu a muncit în viața lui.animalul.

  2. Dupã aproape 3 ani petrecuti dupã gratii, Burlacu reuseste o primã victorie în instantã dupã ce magistratii au admis cererea …

    = ca la Vaslui! bețivi din tot județul, uniți-vă și faceți ce vreți, magistratii pix vă apără vă protejează, și ei vasluieni fiind, cu sticla sub masă la tribunal!
    VS= bețivi infecți violatori DAR și magistrati judecători așișderea!!!!! hai cu sorcova bețivilor

  3. Si imediat dupa aceasta tragedie, Vizitiu ne-a scutit de a ne intalni pe sosea cu un alt idiot, tot beat, tot la volan. Daca asta nu era lasat pe strada din 2016, nu se intampla asta. Cand politistii isi fac datoria, ii judecam, cand nu si-o fac, ii judecam si ne mai intrebam de ce se uita chiroras la noi.

    • Burlacu, marlanoiul asta trebuia împușcat….ce să mai manance la pușcărie….sau la ocna….sa fuck a plus valoare, numai paraziții în societatea asta bolnavă….de la judecători și procurori în jos…auzi tu…omoara lumea pe strada si este liber.As putea sa-i cred dintr-o singură privina: pușcăriile sunt pline de ” tigani” ciori…care nu au muncit o ora în viața lor…nu o zi….bataie si munca….asta v-ati trebui să vă sară vopseaua neagră de pe voi.puturosilor.gunoaie ale societatii

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.