24.1 C
Vaslui
26-sept.-2022

Constanţa: Femeie în stare gravă după ce a fost împuşcată de soţul său, fost angajat al MAI

- Advertisement -

Un pensionar de 64 de ani, din Techirghiol, fost angajat al MAI, şi-a împuşcat soţia, miercuri noapte, aceasta fiind rănită foarte grav la cap, bărbatul declarându-le anchetatorilor că a împuşcat-o pe femeie accidental, după ce aceasta l-a trezit şi i-a spus că sunt atacaţi de hoţi.

Potrivit poliţiştilor constănţeni, incidentul s-a petrecut la miezul nopţii de miercuri spre joi, într-o vilă pe care cei doi soţi şi-o construiesc în Techirghiol, dar care nu a fost încă racordată la apă şi electricitate, iar după ce a realizat ce a făcut bărbatul a sunat imediat la 112.

El le-a declarat anchetatorilor că soţia sa l-a trezit la un moment dat şi i-a spus că a auzit un zgomot afară, iar el a luat un pistol, pe care îl deţinea legal, şi a tras de două ori, unul dintre gloanţe lovind-o pe femeie în zona cranio-cervicală. Echipajul de la Ambulanţă care a sosit la faţa locului a reuşit să o stabilizeze pe femeie, în vârstă de 62 de ani, aceasta fiind apoi transportată la Spitalul Clinic Judeţean Constanţa, unde a fost supusă unei intervenţii chirurgicale, fiind în stare foarte gravă.

www.mediafax.ro

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.