spot_img
15.9 C
Vaslui
30-mai-2023

Continuă lupta pentru play-off

spot_imgspot_img
- Advertisement -

“JUDEȚEANĂ”… Etapa de sâmbătă din Liga 4 Vaslui propune câteva meciuri interesante. Flacăra Muntenii de Sus și Comstar Vaslui, formații ca și calificate în play-off, se duelează în meci direct, în timp ce FC Vulturești are meci greu la Bârlad, împotriva puștilor de la Atletic Club.

Înaintea meciurilor din etapa a 16-a a Ligii 4, CSM Vaslui este sigură de participarea în play-off, în timp ce Comstar Vaslui, Flacăra Muntenii de Sus sunt cu un pas în careul de ași. Play-off-ul mai are o singură necunoscută, echipa care va ocupa poziția a 4-a, ultima care duce în play-off. În acest moment, pe locul 4 se află FC Vulturești, cu 22 de puncte, urmată de Victoria Muntenii de Jos (19 puncte), Viitorul Vetrișoaia (18 puncte) și FC 2007 Gârceni (17 puncte), formații care stau la pândă și așteaptă pașii greșiți.

CSM Vaslui, victorie la scor cu Miroslava

În etapa de sâmbătă, CSM Vaslui va sta. La mijlocul acestei săptămâni, vasluienii au disputat o partidă de verificare, pe teren propriu, împotriva echipei de Liga 3, Știința Miroslava. Echipa antrenată de Gabriel Crăciun a făcut un meci foarte bun și nu i-a dat nicio șansă Miroslavei, echipă care a mizat mai mult pe jucătorii tineri. CSM Vaslui s-a impus cu 3-0, Robert Rusu a reușit o “dublă”, iar Sebastian Țârțârău a marcat cel de-al treilea gol.

Liga 4, etapa a 16-a, sâmbătă, 16:30:

  • Flacăra Muntenii de Sus – Comstar Vaslui
  • Sporting Banca – Victoria Muntenii de Jos
  • Viitorul Vetrișoaia – Vitis Șuletea
  • FC Gârceni – Viitorul Văleni
  • Atletic Bârlad – FC Vulturești
  • CSM Vaslui stă.
- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.