Copii furaţi la comandă şi vânduţi pe mai puţin de 500 de euro în Kenya! Incursiune în interiorul reţelelor de traficanţi

Copii furaţi la comandă, este realitatea cruntă din Kenya, din care se hrăneşte o piață neagră înfloritoare. Africa Eye s-a infiltrat în reţelele de trafic şi a aflat că bebeluşii sunt vânduţi cu doar 500 de euro.

Copii furaţi la comandă, este subiectul unui reportaj BBC, care pătrunde până în inima reţelelor care trafichează copii în Kenya, una dintre cele mai înfloritoare afaceri ale momentului.

„Undeva, în lumea asta, fiul Rebecei trăieşte şi are 10 ani. Ar putea fi în Nairobi, sau ar putea fi altundeva. Se teme totuşi, în inima ei, că ar putea fi mort. Ultima dată când l-a văzut pe Lawrence Josiah, primul ei fiu, acesta avea doar un an. Ea avea 16 ani. Era cam 2 dimineața, într-o noapte, în martie 2011, iar Rebecca era ameţită după ce inhalase kerosenul cu care era îmbibată o batistă. Această formă de a se droga îi dădea curajul să meargă la cerşit.

La vârsta de 15 ani, mama Rebecca nu a mai putut să o întrețină sau să-i plătească taxele școlare, iar pentru ea a început viața pe stradă. A întâlnit un bărbat mai în vârstă, care a promis că se va căsători cu ea, dar a lăsat-o însărcinată și a părăsit-o. În anul următor i s-a născut Lawrence Josiah, iar Rebecca l-a crescut timp de un an și câteva luni, până când a închis ochii în noaptea aceea de martie și nu l-a mai văzut niciodată. „Chiar dacă am și alți copii, el a fost primul meu născut, el m-a făcut mamă”, spune Rebecca, luptându-se cu greu cu lacrimile care o podidesc. „Am căutat în fiecare centru pentru copii, în Kiambu, Kayole și nu l-am găsit niciodată”. … https://www.romaniatv.net/copii-furati-la-comanda-si-vanduti-pe-mai-putin-de-500-de-euro-in-kenya-incursiune-in-interiorul-retelelor-de-traficanti_5028988.html
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ