spot_imgspot_img
20.6 C
Vaslui
02-oct.-2023

Copii, luați-i pe părinți de mână și mergeți la Cofetăria Anastasia. Pentru voi, de 1 Iunie, înghețata la cornet este gratuită (FOTO)

- Advertisement -
Înghețată semifreddo

REGAL… Copii, dați năvală la cofetăria Anastasia, din incinta  Kaufland Bârlad, unde vă așteaptă o feerie de 1 Iunie: vitrine pline cu torturi de înghețată, prăjituri și mousse, dar și un produs surpriză al maestrului gelatier Giuseppe, venit special din Italia să pregătească celebra înghețată semifreddo de ciocolată și fistic, o rețetă pe care cofetarii din peninsulă au ținut-o secretă mulți ani. Cei cuminți vor primi gratuit un cornet cu înghețată italiană, de Ziua Copiilor.

La cofetăria Anastasia din Bârlad, astăzi de 1 Iunie, va fi raiul copiilor. Toți copiii mari și mici vor primi gratis o înghețată la cornet. Dar nu orice fel de înghețată. Cea făcută de gelatierul Italian Giuseppe, venit special din Italia pentru a-i școli pe cofetarii de la Anastasia cum se face înghețata adevărată. “Va fi un regal de înghețată de la torturi speciale, până la un produs surpriză. După cum știți, cofetăria noastră tot timpul a venit la zile importante, cum este și  ziua de 1 Iunie cu o năutate care rupe gura târgului. Astăzi, cofetarii noștri, împreună cu maestrul Giuseppe, gelatier italian, vom pregăti înghețata semifreddo, care vor fi servite la pahar. Așa cum am anunțat, cofetăria noastră vor oferi copiilor gratuit, câte o înghețată italiană la cornet. Vă așteptăm cu drag pe toți, să vedeți la cofetăria Anastasia o gelaterie, așa cum numai în Italia este”, a spus managerul Cofetăriei Anastasia.

„Experientã frantuzeascã cu suflet românesc”, un review care descrie perfect noua cofetãrie deschisã la Kaufland, Anastasia Cake

- Advertisement -
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.