Copiii din Centrele sociale din Ghermănești și Boțești au primit cadourile aduse de Caravana “Dar de Crăciun”!

BUCURIE… Caravana “Dar de Crăciun” își continuă periplul prin întreg județul Vaslui, iar copiii din două Centre de zi ale Asociației „Filantropia Ortodoxă” Huși, de la Ghermănești și Boțești, nu puteau fi uitați de mesagerii bucuriei, care, înaintea marii sărbători a Nașterii Domnului, și-au pus în gând să facă fericiți, cu daruri și zâmbete, peste 3000 de copii din tot județul Vaslui. Pentru acești micuți și nu numai, faptul că însuși Episcopul Hușilor, Preasfințitul Ignatie, vine la ei, indiferent de cât de grele sunt drumurile prin cătunele vasluiene, înseamnă o încurajare și o mângâiere în plus, la care nu se așteptau.

“Părintele Episcop Ignatie, alături de părintele consilier eparhial Vladimir Beregoi, au poposit, în drumul Caravanei „Dar de Crăciun”, și la copiii ce beneficiază de programele social-educative și culturale ale centrelor de zi din cadrul Așezămintelor Sociale „Sfântul Stelian” Boțești și „Sfântul Gheorghe” Ghermănești, ale Asociației „Filantropia Ortodoxă” Huși. Micuții s-au bucurat de prezența oaspeților, pe care i-au întâmpinat cu colinde, și au primit din partea lor daruri.

Așezămintele sociale înființate în cadrul Asociației „Filantropia Ortodoxă” Huși dispun de câte două module de asistență socială, cu câte 50 de beneficiari: câte un Centru de zi, pentru 25 de copii, și câte un Serviciu de îngrijire la domiciliu pentru 25 de persoane vârstnice”, după cum au precizat reprezentații Biroului de Presă din cadrul Episcopiei Hușilor, pe site-ul episcopiahușilor.ro
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ