Copiii si tinerii huseni, primii voluntari “Let’s Do It, România”!

MOBILIZARE Multi copii si tineri au venit în Piata Tricolorului sâmbãtã dimineata, sã ia parte la actiunea numitã generic “Let’s Do It, România!”, dornici sã strângã gunoaiele care urâtesc zona Husului. Au venit sã-i încurajeze si oficialitãtile locale, între care primarul Ioan Ciupilan si deputatul Dan Marian. “Trebuie sã le multumim acestor copii, cã oferã un exemplu pozitiv, de respect pentru mediul înconjurãtor”, a spus Ioan Valeriu Ciupilan, prezent, de asemenea, la actiune.

ORGANIZATORI În zona Husi, “Let’s Do It, România!” a fost organizatã de cãtre Alter-Edu, Qadran, Ecosalubris SA, dar si CSM Husi, reprezentat de presedintele Mihai Cehan. Nu doar “orasul dintre vii” a fost vizat de actiunea programatã în Ziua Curãteniei, ci au fost mobilizati si voluntari din comune precum Duda Epureni, Stãnilesti, Arsura, Lunca Banului, Vetrisoaia, Cretesti, Drânceni si Pãdureni. Cu aceeasi ocazie, organizatorii au reusit sã mobilizeze un numãr record de voluntari – 350 de huseni si 1300 din comunele arondate, care au adunat peste 3600 de saci de gunoaie. Anul acesta, intentia a fost ca actiunea sã fie cel putin la fel de eficientã.

Oficialii le-au multumit voluntarilor “Let’s Do It, România!”

Deputatul Dan Marian, primarul Ioan Ciupilan, viceprimarul Husului, Ioan Valeriu Ciupilan, dar si consilieri locali, precum Cosmin Murgulet, au fost vãzuti la primele ore ale diminetii în Piata Tricolorului. Acestia i-au încurajat pe voluntari si le-au multumit pentru gestul lor, de a participa la o actiune ecologistã, de anvergura celei numite “Let’s Do It, România!”. “Am venit aici, pentru a fi recunoscãtor copiilor si tinerilor care au dorit sã participe la curãtenie. Stiti foarte bine cã una dintre principalele mele preocupãri, ca primar, a fost aceea de a avea un oras curat, un oras în care nimeni sã nu mai arunce gunoaie la întâmplare. Acesti copii sunt un exemplu pentru noi toti”, a spus primarul Ioan Ciupilan. Acestui mesaj a subscris si deputatul Dan Marian, care le-a transmis atât organizatorilor, cât si voluntarilor, aprecierile sale, dar si gândul cã, pe viitor, curãtenia mediului va fi mai mult respectatã de noi toti.
1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ