3.8 C
Vaslui
09-dec.-2022

Copil de un an, accidentat mortal de o mașină chiar în curtea casei din Suceava

- Advertisement -

O familie din comuna Voitinel, Suceava, a fost lovită de o tragedie inimaginabilă. Mezinul familiei a fost lovit mortal de o mașină, chiar în curtea casei. Autoturismul era condus de mătușa băiatului.

Accidentul rutier s-a produs în cursul zilei de marți, 1 noiembrie, în comuna Voitinel din județul Suceava. Copilul de 1 an a sărit din brațele surorii sale când a fost lovit de mașină.

Autoturismul care a provocat accidentul era condusă de mătușa băiatului, în vâstă de 32 de ani. Femeia venise la verișoara sa ca să-i aducă acasă un copil de de la grădiniță și, din greșeală, l-a lovit pe mezinul familiei cu partea din spate a autoturismului.

Chiar dacă mașina nu avea viteză, copilul a murit în urma impactului. Șoferița a fost testată cu aparatul etilotest și rezultatul a fost negativ.

Urmează a se efectua necropsia pentru a se stabili cauza exactă a decesului. Oamenii legii au întocmit dosar penal privind infracțiunea de „ucidere din culpă” pe numele șoferiței care a provocat tragedia. ..https://adevarul.ro/stiri-locale/suceava/copil-de-un-an-accidentat-mortal-de-o-masina-2217214.html

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.