19.9 C
Vaslui
25-iun.-2022

VIDEO | Copil lovit de un autoturism după ce a traversat prin loc nepermis

ULTIMA ORĂ… Un accident rutier în care a fost implicat un copil a avut loc, în urmă cu puțin timp, în apropiere de Casa Județeană de Pensii Vaslui. Se pare că minorul, în vârstă de 12 ani, a traversat fără să se asigure și printr-un loc nepermis și a fost acroșat de un autoturism înmatriculat în județul Iași. La fața locului a fost solicitată o ambulanță care a preluat victima și a transportat-o la spital cu escoriații la nivelul feței și membrelor superioare și inferioare. De asemenea, cazul a intrat și în atenția polițiștilor de la Rutieră.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

4 COMENTARII

  1. Domnii polițiști aflați la fața locului, nu văd și mașinile parcate pe trotuar? Sunt chiar sub nasul lor. Sau nu făceau obiectul misiunii? Pe străzile acelea este obișnuință să se parcheze pe trotuar (deși mai toți au garaje în curte) iar pietonii merg printre mașini

  2. Nu stiu de vreo trecere de pietoni prin zona respectiva, doar una care e foarte aproape de casa fostului primar Cristea.
    Deobicei acea zona este foarte tranzitata de catre elevi de la scolile din imprejurimi (C-tin Parfene, Mincu, Procopiu) iar unii soferi chiar nu merg incet deloc. Introducerea unor semafoare cu buton/senzori in asfalt/ rampe nu ar strica, poate se gandesc si alesii nostri la siguranata cetateanului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here