Copilul „Fresh Rock”: bârlãdeanul Andy Neagu, primul single la numai 13 ani! (FOTO, VIDEO)

SURPRIZÃ… În apropierea Sãrbãtorilor de iarnã, un elev talentat din Bârlad, Andy Neagu, si-a lansat la numai 13 ani primul single, „Fire”, cu care ia prin surprindere industria pop-rock. Andy a apãrut, la vârsta de 9 ani, în cadrul emisiunii – concurs Vocea României junior, unde a fost o surprizã plãcutã. Tânãrul interpret bârlãdean are un talent exceptional si îi place muzica rock, încurajat fiind si de cunoscuta profesoarã de canto – Crina Mardare, cu care se pregãteste din 2019. Piesa „Fire” este dedicatã de Andy bunicii sale, care s-a stins din viatã acum o lunã, bunica fiind cel mai înfocat fan al talentatului nepot.

Andy Neagu este din Bârlad, are 13 ani si este elev în clasa a VII-a, la Scoala Gimnazialã „George Tutoveanu” din localitate. An de an, Andy este pe podium, fiind printre premianti, la învãtãturã. Iatã ce spune el însusi despre pasiunea lui, muzica, si cui îi datoreazã primii pasi spre rock-ul de care este atât de pasionat!

„Am început sã cânt de la vârsta de aproximativ 8 ani,cel care m-a descoperit este loan Bâgea,primul meu mentor, care mi-a ghicit <<zvâcul>> pentru pop-rock.La cei 9 ani ai mei, a avut încredere în mine si m-a înscris la <<Vocea româniei Junior>>. A fost o experientã extraordinarã, cu emotii pe care nu le-am încercat niciodatã! Cu loan Bâgea am colaborat mereu,chiar si acum.La vârsta de 10 ani am avut un mentor nou,Monica Mãciuceanu, care m-a ajutat mult în evolutia mea ca artist pentru o perioadã de doi ani. În primãvara anului trecut, am vrut pãrerea unui profesionist… Voiam sa mã evaluez si sã-mi stiu potentialul, asa cã am avut o întâlnire cu doamna Crina Mardare de la Pro TV, cea care antreneazã concurentii pentru Vocea României.A fost <<dragoste la prima vedere>> din partea amândurora. Îmi aduc aminte câte emotii am avut la acea întâlnire,emotii pe care încã le am, stiind cine este Crina Mardare.În acest moment, ea este singurul mentor care contribuie cel mai mult la evolutia mea. Am avut si am un respect deosebit pentru fiecare mentor,fiecare dintre ei a contribuit si contribuie la evolutia mea. De la fiecare dintre ei am avut ce învãta. Precizez ca am participat la nenumãrate concursuri/festivaluri, unde am cîstigat nenumãrate trofee, iar toate acestea pentru mine au însemnat enorm. Îmi doresc sã cânt, sã transmit si sã ajung la sufletele tuturor, sã CRESC si sã ajung departe! Dumnezeu stie exact ce mi-a pregãtit, iar familia mea mã va sustine neconditionat în toate planurile mele.”, a spus Andy Neagu la lansarea sigle-lui „Fire”.

„Andy Neagu debuteazã în industria muzicalã cu o piesã ce are un sound înãltãtor si motivant, care te face sã simti intens orice emotie si sã te eliberezi de griji.<<Fire>> este despre focul din sufletele si din privirile noastre care ne dã speranta cã putem merge mai departe, indiferent de cât am suferit în trecut. Piesa îi încurajeazã pe tineri sã creadã în ei si sã nu se lase niciodatã bãtuti, sã nu îsi nege vreodatã focul interior.Clipul este unul expresiv, în care Andy simte cu intensitate piesa si în care ne prezintã o atitudine plinã de încredere.”, spun profesionistii care i-au creat clipul, cu care micul rocker bârlãdean s-a lansat în lumea muzicalã.

„Fire este o piesã care mã rãscoleste si mã reprezintã, care îmi dã o stare emotionalã intensã. Îmi doresc sã o dedic bunicii mele, care s-a stins în urmã cu o lunã si care mã sustinea foarte mult. Îmi stia toate piesele si se ruga pentru mine, însã sunt sigur cã este mândrã si cã mã aude de acolo, de sus.”-  a mãrturisit Andy.

Andy s-a fãcut remarcat în anul 2018, atunci când a participat la Vocea României Junior. Acolo, artistul a impresionat-o pe Inna cu prestatia sa, convingând-o sã întoarcã scaunul.De asemenea, de muzica single-ului de debut al lui Andy s-a ocupat Andreea Avarvari (AVA), versurile au fost scrise de Dorian Micu, iar orchestratia a fost realizatã de Grecan Mihai.
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ