27.6 C
Vaslui
01-iul.-2022

Cosmar pe strada

PERICOL PUBLIC În timp ce conducea prin centrul Vasluiului, un sofer a fãcut o crizã si a distrus totul în calea sa. În total, sapte masini au fost avariate, dar totul se putea termina într-o baie de sânge dacã autoturismul ar fi intrat pe trotuar!

Scene socante sâmbãtã dupã-amiaza în Vaslui. Pe o lungime de aproape 200 de metri, pe strada Stefan cel Mare, mai multe autoturisme stationau avariate, urmare a unui accident teribil. Potrivit comunicatului emis de IPJ Vaslui, Neculai B.,de 59 ani, din municipiul Bucuresti, posesor al permisului de conducere din anul 1991, conducea un autoturism proprietate personalã, din directia centrul orasului cãtre Spitalul Judetean de Urgentã Vaslui. Din cauza faptul cã i s-a fãcut rãu, a pierdut controlul volanului si a intrat in coliziune cu un alt autovehicul care circula în mod regulamentar în fata sa. Ulterior a provocat avarierea altor 2 autovehicule stationate pe sensul sãu de mers, fiind proiectat pe sensul opus de mers unde a avariat alte 3 autovehicule, din care 2 stationate. Conducãtorul auto si cele 4 persoane aflate în primul autovehicul au fost transportate la Spitalul Judetean de Urgentã Vaslui, însã nu au necesitat internarea. Pentru îngrijiri medicale, la spital a fost transportat si un alt conducãtor auto, dar nici acesta nu a necesitat internarea.

“Mergea într-a patra cu peste 100 km/h!”

Potrivit martorilor prezenti în zonã, masina condusã de bucurestean a accelerat brusc, fãcând un zgomot infernal. Cel mai probabil, acesta a fãcut o crizã de epilepsie, astfel explicându-se piciorul înfipt în acceleratie. “Imediat dupã accident s-a dat jos din masinã. Nu avea rãni dar pãrea cã nu întelegea ce s-a întâmplat. Era buimac, parcã atunci se trezise. Nu cred cã adormise, pentru cã a accelerat la maximum” a relatat un martor ocular.

[…]

Cine i-a dat permisul?

În cazul unei crize de epilepsie, este evident, cã soferul bucurestean nu avea ce cãuta la volan. Imaginati-vã ce pagube si câte victime ar fi rezultat dacã bolidul necontrolat ar fi intrat cu 100 km/h pe trotuarul plin de pietoni! Urmeazã, însã, ca politistii sã dea verdictul în caest caz nemainîntâlnit pe strãzile Vasluiului. “În cauzã a fost întocmit dosar penal pentru vãtãmare corporalã din culpã, urmând a fi realizatã si o examinare medicalã pentru a se stabili dacã B.Neculai are o afectiune medicalã incompatibilã cu calitatea de conducãtor de autovehicule. Mentionãm faptul cã permisul de conducere al persoanei care este declaratã inaptã medical pentru a conduce autovehicule se retrage de cãtre politia rutierã si poate fi redobândit numai dupã încetarea motivului pentru care s-a luat aceastã mãsurã” a declarat purtãtorul de cuvânt IPJ Vaslui, Mihaela Straub.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here