spot_img
18.7 C
Vaslui
25-iun.-2024
spot_img

Cosmin, un tânăr din Văleni, a suferit un accident groaznic în Londra și este spitalizat în Southampton! Vălenarii s-au unit să-i ajute familia cu bani

- Advertisement -

EXEMPLU DE COMUNITATE… Grav accident de motocicletă pe străzile Londrei! Tânărul este din comuna vasluiană, Văleni și este internat în stare gravă la spitalul din Southampton, la două ore distanță față de Londra. Comunitatea din Văleni este aproape de tânărul aflat în spital din cauza unui accident grav de motocicletă în Londra. Aceștia s-au mobilizat pentru a strânge bani ca familia lui să își permită o chirie în apropierea spitalului în care este internat Cosmin. Sute de mesaje curg pe paginile de Facebook ale apropiaților lui. Primul care a făcut anunț a fost chiar tatăl tânărului.

În urmă cu doar câteva zile, un tânăr din comuna Văleni, pasionat de motociclete a suferit un grav accident de motor pe străzile Londrei si acum se află în spital în Marea Britanie. Tatăl său a fost primul care a făcut anunțul pe pagina sa de Facebook unde roagă apropiații să se roage pentru fiul său, Cosmin Cosovăț. Cosmin mai are încă doi frați. Aceștia au prieteni comuni care s-au mobilizat pentru el. Prietenii acestora au scos la licitație tricoul de la Echipa Națională de fotbal a României a lui Aioani Marian, fotbalistul care a jucat în meciul Kosovo-România. Tricoul va fi expediat celui care oferă cel mai mult. Licitația începe de la suma de 300 lei și este activă până miercuri, 22.05, ora 20:00. Familia lui Cosmin dorește să fie cât mai aproape de el în aceste momente grele, iar banii strânși îi vor ajuta să plătească o chirie aproape de spital pentru cât timp este nevoie.

Iubita lui Cosmin, mesaj emoționat pe Facebook

Prietenii, rudele și cunoștințele tânărului au transmis mesaje pe conturile apropiaților acestuia. Iubita îndurerată, Marcela, a scris și ea un mesaj de recunoștință pe pagina sa de Facebook: “Vă mulțumim din toată inima că vă gândiți la noi în aceste momente, că ne sprijiniți și ne sunteți alături! Aștept ziua în care Cosmin va putea să citească toate mesajele de la voi, să vadă câți oameni minunați ne-au fost aproape. Mă simt datoare să revin cu vești bune, până atunci continuăm să ne rugăm pentru el și să așteptăm ziua în care familia noastră se va reîntregi”. Aceștia urmează să aibă nunta în luna august a acestui an. Împreună au și o fetiță. Preotul din comuna Văleni a postat și el un mesaj în care scrie că în fiecare seară se roagă pentru Cosmin la Biserica Sfântul Nectarie Văleni, unde îi așteaptă și pe cei care vor să-I fie alături tânărului aflat în suferință.

Din Londra, fratele lui Cosmin ne spune că fratele său aflat în comă este în grija unei asistente care o cheamă ca pe fetița acestuia: Sonia

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

7 COMENTARII

  1. Urât să lăsați comentarii fără să cunoașteți detaliile accidentului, nu scrie nicăieri că el este vinovat… și chiar dacă e, totuși este vorba de un tânăr care se zbate între viață și moarte, nu vă obligă nimeni să donați deci ar trebui să vă țineți comentariile pentru voi că nu se știe niciodată când puteți fi inlocul lui sau al familiei. Articolul e despre cum s-a unit o întreagă comunitate pentru ei, atâția oameni, asta cred că arată ce fel de oameni sunt Cosmin si familia lui și că merită.

  2. Mulți tărani au ajuns ”cascadori” pe străzile Londrei și acum cer ajutor.
    Dacă el nu avea suficienți neuroni la el, având și un copil, pentru care ar trebuit să fi fost responsabil și erau mai importante scamatoriile și viteza, ar trebui să fim noi responsabili?

  3. Poate fi ușor trecut ca exemplu la secțiunea „AȘA NU !” Fiecare zmeu are crucea lui. Depinde doar de el când va fi inscriptionata data de final.

  4. Hârleții și-au dus obiceiurile cretine de a ZBURA și pe acolo? Și acu se milogesc?
    Nu mai sar repede mortococliștii cu „marșuri de conșteentezare” ?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.