spot_imgspot_img
spot_img
9.7 C
Vaslui
03-dec.-2023

Credincioșii, nerăbdători să ajungă la racla Cuvioasei Parascheva. Autocare din toată țara sosesc deja la Iași

- Advertisement -

Chiar dacă pelerinajul la racla Sfintei Cuvioase Parascheva nu a început oficial, foarte mulți români au început să sosească, deja, la Catedrala Mitropolitană din Iași.

Ca în fiecare an, sărbătoarea Sfintei Cuvioase Parascheva reprezintă un important punct de reper pentru credincioșii din întreaga țară. Astfel, în luna octombrie, la Iași sosesc mii de pelerini, din toate colțurile țării și nu numai. Anul acesta, mai nerăbdători ca niciodată, sute de credincioși au trecut deja pe la racla Sfintei, pentru a se ruga.

Autocare din toate județele țării sosesc la Iași

Conform reprezentanților

Conform reprezentanților Mitropoliei Moldovei și Bucovinei, acest fenomen este unul obișnuit, autocarele cu pelerini sosind la Iași cu două săptămâni înainte de sărbătoare. De cele mai multe ori, susțin preoții, este vorba despre credincioșii care doresc să evite aglomerația dar și de credincioși din Iași care doresc să le ofere celor veniți din alte orașe posibilitatea de a se ruga la moaștele Sfintei Cuvioase Parascheva…https://adevarul.ro/stiri-locale/iasi/credinciosii-nerabdatori-sa-ajunga-la-racla-2305179.html

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.