Crimă între cumătri la Puiești: ucișagul l-a înjunghiat, l-a bătut cu lanțul și i-a tăiat penisul!

Ion Vasilache din Puiești a murit în chinuri cumplite, bătut cu lanțul în cap și cu penisul tăiat, de către cumătrul său mai tânăr!

TERIFIANT… Un bărbat de 76 de ani, Ion Vasilache, din comuna Puiești, Satul Vechi, și-a găsit sfârșitul într-un mod cumplit! El a plecat în această dimineață, în jurul orelor 8.30, la cumătrul său, Doru Miron de 53 de ani, unde împreună probabil că s-au apucat să se cinstească cu un pahar de băutură. Nu se știe de la ce, cei doi au ajuns să se certe, iar de aici și până la crimă a fost doar un pas! Bătrânul Ion Vasilache a fost găsit de fiul său mort, dezbrăcat, plin de sânge, cu penisul tăiat și bătut cu lanțul în cap! Criminalul, dezbrăcat până la jumătate, a fost încătușat, are fața plină de sânge, strigă că el l-a omorât, pentru că s-a trezit cu cumătrul în pat! La fața locului este acum procurorul criminalist, pentru a elucida cum s-a petrecut oroarea!

Bărbatul mai tânăr, care strigă din toți rărunchii că a ucis pentru că s-a trezit cu victima în pat, a pus mâna pe un cuțit și l-a înjunghiat în abdomen pe bătrân, după care l-a scos afară din casă și l-a bătut cu un lanț în cap. Fără milă, agresorul Doru Miron i-a tăiat și penisul, și l-a lăsat pe Ion Vasilache să agonizeze într-o baltă de sânge fără să anunțe pe nimeni. După ora prânzului, fiul victimei, îngrijorat că tatăl nu a revenit acasă, a mers la locuința lui Doru Miron. Agresorul însă a refuzat să-l primească în curte, lucru ce i-a dat de bănuit fiului victimei care a intrat cu forța în curtea imobilului. L-a găsit acolo pe tatăl său care nu mai mișca, era dezbrăcat, bătut și cu penisul tăiat! Imediat a sunat la 112 după ajutor. „La fața locului s-a deplasat o Ambuanță tip B2, cu asistent medical, în jurul orelor 15.30, care a găsit victima cu lividități instalate, constantând decesul, fără a efectua resuscitare. Bărbatul de 76 de ani avea un Traumatism cranio cerebral, fiind bătut se pare cu un corp contonent (lanț – n.r.) și un alt traumatism abdominal sever”, a spus medicul Dan Ungureanu, purtătorul de cuvânt al SAJ Vaslui.

Doru Miron este și el plin de sânge pe față, recunoaște ce-a făcut, înjură pe toată lumea inclusiv polițiștii și este momentan încătușat. La fața locului este și un procuror criminalist care va efectua cercetări pentru stabilirea împejurărilor în care a avut loc oroarea. Vom reveni cu amănunte.
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ