11.6 C
Vaslui
20-mai-2022

Crimă sângeroasă, la Iași: un bărbat bătut măr și lăsat să-și dea duhul! Autorul a încercat mușamalizarea omorului

O crimă sângeroasă a avut loc recent la Iași, iar, în urma acesteia, un individ va fi nevoit să dea explicații în instanță. Astfel, procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Iași l-au trimis ieri în judecată pe Ioan Zaharia, sub acuzația de omor. Anchetatorii spun că ieșeanul ar fi încercat să ascundă crima.

Recent, la Iași a avut loc o crimă sângeroasă. În urma acesteia, un individ va fi nevoit să dea explicații în instanță. Așadar, procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Iași l-au trimis ieri în judecată pe Ioan Zaharia, sub acuzația de omor.

Acum, urmează ca Tribunalul Iași să stabilească un prim termen al procesului penal. Mai apoi, magistrații vor asculta ce au de spus toate părțile implicate, pentru a putea lua o decizie în acest caz. În edițiile anterioare, reporterii cotidianului BZI au prezentat un caz similarhttps://www.bzi.ro/crima-sangeroasa-la-iasi-un-barbat-batut-mar-si-lasat-sa-si-dea-duhul-autorul-a-incercat-musamalizarea-omorului-4451161?utm_source=website&utm_campaign=homepage&utm_medium=Local

Reclamăspot_img
Reclamăspot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here