14.5 C
Vaslui
26-sept.-2021

Crimele care au îngrozit Bucureștiul după Revoluție. Un chiriaș i-a ucis pe proprietarii apartamentului împreună cu alți patru prieteni: „I-am lovit cu lama cuțitului în ochi pentru că se uitau urât la mine”

Au trecut doi ani de când Gheorghe Dincă, criminalul care a îngrozit întreaga țară în iulie 2019, a fost prins după răpirea și uciderea Alexandrei Măceșanu și a Luizei Melencu. După Revoluție, în România au existat zeci de crime care au oripilat întreaga comunitate prin sadismul atroce de care au dat dovadă autorii lor. 

Pe baza mărturiilor din anchetele criminaliștilor, GÂNDUL trece în revistă trei dintre crimele odioase care s-au petrecut în Bucureștiul anilor ’90.

În 1996, cinci tineri i-au jefuit și ulterior ucis pe soții Tacu, în apartamentul lor din București. Un an mai târziu, un bucureștean și-a ucis soția din gelozie. După încă un an, în 1998, o știre frapa opinia publică: „Un pictor a ucis o tânără și i-a transportat cadavrul cu tramvaiul”.Dan Anton Flămânzeanu, fost funcționar în Ministerul Comerțului Exterior, avea 45 de ani când și-a ucis soția, pe Marijana, patroana unei cofetării din Sectorul 1. A comis crima pe 1 februarie 1997 și totul din cauza geloziei, după suspiciuni de infidelitate.

”Am ucis ce am iubit mai mult”

Într-un moment de furie, bărbatul a luat un cuțit din propria bucătărie și și-a înjunghiat soția. La scurt timp după ce a ucis-o, bărbatul a mers la poliție și s-a autodenunțat.

Am ucis ce am iubit mai mult. Fapta mea e incalificabilă. Vreau să mor și eu s-o revăd. Ne-am distrus unui pe celălalt și totul s-a sfârșit”, spunea atunci bărbatul.

Sarcina de a aduna probe în dosarul crimei i-a revenit procurorului Marius Iacob și maiorilor de la acea vreme Emilian Cotache și Costică Ionescu, cel care l-a prins pe asasinul cântăreței Mihaela Runceanu.

Ajungi în apartamentul soților Flămînzeanu, criminaliștii au găsit-o pe Marijana cu o plagă la nivelul gâtului, în patul cu lenjeria îmbibată abundent de sânge. Din birou, de pe o masă, a fost ridicat cuțitul de foitaj plin de sânge, dar fără amprentele criminalului. …https://www.gandul.ro/stiri/crimele-care-au-ingrozit-bucurestiul-dupa-revolutie-chirias-ucis-proprietarii-apartamentului-19663516

Ultimele Știri
- Advertisement -spot_img
Ultimele Știri
- Advertisement -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here