-1.7 C
Vaslui
31-ian.-2023

CSM Vaslui a câștigat turneul de la Iași (FOTO)

- Advertisement -
FĂRĂ EMOȚII… CSM Vaslui este prima echipă din întrecerea județeană care a sunat adunarea în noul an. Vasluienii au participat la o competiție amicală la Iași, pe care au câștigat-o fără probleme.

CAMPIONI… CSM Vaslui s-a impus la turneul amical Cupa 5 ani Dpt (duminicapetarla.ro), după ce a obținut trei victorii la scor cu Victoria Lețcani (6-1), Astoria Knights (10-3) și ACS Com-Val Valea Lupului (7-1). Cel mai bun jucător al Vasluiului a fost din nou atacantul Sebastian Țârțârău, cu 10 goluri marcate.

Liderul Ligii 4, CSM Vaslui, a început pregătirile pentru a doua parte a sezonului competițional. Trupa pregătită de Gabriel Crăciun a participat la Cupa 5 ani DpT, competiție care s-a desfășurat la Iași, pe teren sintetic, 7 plus 1. În primul meci din faza grupelor, fotbaliștii vasluieni au întâlnit Victoria Lețcani (Liga 5 Iași), formație pe care au învins-o la scor: 6-1! Golurile Vasluiului au fost reușite de Sebastian Țârțârău (3), Robert Rusu (2) și Vali Joc. În cel de-al doilea joc, decisiv pentru câștigarea grupei și calificarea în finală, CSM Vaslui a învins Astoria Knights (Liga 6 Iași), cu scorul de 10-3. Au marcat Sebastian Țârțârău (3), Octavian Andrușcă (3), Robert Rusu (2), Vali Joc și Ionuț Jitaru. Și în ultimul act, vasluienii s-au impus fără emoții, 7-1 cu ACS Com-Val Valea Lupului (locul 8 în Liga 4 Iași). Pentru CSM Vaslui au punctat Țârțârău (4), Petruț (2) și Rusu. După prima parte a campionatului Ligii 4, CSM Vaslui se află pe primul loc, cu 30 de puncte, având un avans de zece puncte față de ocupanta locului secund, Comstar Vaslui. La finalul sezonului regulat, primele patru clasate vor obține calificarea în play-off, iar punctele se înjumătățesc înainte de intrarea în careul de ași.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

1 COMENTARIU

  1. La ce nivel a ajuns echipa „fanion” a orasului… Sa’i trimita sa joace prin curtea scolii ca oricum nu are niciunul valoare sa ajunga fotbalist.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.