spot_img
25.5 C
Vaslui
18-iul.-2024
spot_img

Cu furci şi topoare, oamenii au bătut până la moarte. Record de arestări după o altercaţie din Neamţ

- Advertisement -

Cu furci şi topoare, romii s-au bătut până la moarte. Este record de arestări în Neamț în urma unei altercaţii în care au fost implicaţi membri din două familii dintr-un cartier al oraşului Roman.

Un bărbat decedat şi unul aflat în comă este bilanţul unei încăierări petrecute zilele trecute, pe Strada Nouă din Roman (Neamț), zonă în care locuiesc etnici romi. Combatanţi au fost indivizi care fac parte din familii rivale, între care au fost, în ani, destule conflicte violente. Ultimul caz a avut loc în noaptea de 7/8 august 2023, fiind extrem de sângeros.

În zilele ce au urmat, după anchetele autorităţilor, s-a stabilit şi un record de arestari în acest dosar. În total, privaţi de libertate au fost 12 indivizi: zece în regim de detenţie şi doi la domiciliu. Trei dintre inculpaţi sunt acuzaţi de crimă şi tentativă de omor, fiind arestaţi la Tribunalul Neamţ. Ceilaţi au fost încarceraţi prin decizia Judecătoriei Roman…https://adevarul.ro/stiri-locale/piatra-neamt/cu-furci-si-topoare-romii-s-au-batut-pana-la-2291305.html

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.